– Pored Harisa i Meline, vijest broj dva u srbiji jeste razvod Dragane Mirković i Toni Bijelića. Jako veliki procenat javnosti stalo je na stranu Dragane, i to pogotovo kada se saznalo da je Toni posljednje tri godine živio u Njemačkoj sa svojom ljubavnicom, koja je mlađa od njega punih 14 godina.

U posljednje vrijeme bruje se razgovori o vezi Marka, sina Dragane Mirković, i njegovog oca Tonija Bijelića. No, Marko je jednom gestom učinkovito odagnao sve nedoumice i razriješio nagađanja jednom zauvijek.

Marko, koji se na Instagramu može pohvaliti impresivnih 23.000 pratitelja, nedavno je napravio značajnu promjenu na listi prijatelja uklonivši svog oca. Među 172 osobe koje Marko prati, njegov otac je primjetno odsutan, što je izazvalo široka nagađanja. Prevladava uvjerenje da ovaj čin označava Markovu vjernost njegovoj majci Dragani Mirković.

Vrijedi napomenuti da su Toni Bijelić i Dragana Mirković nedavno odlučili prestati pratiti jedno drugo na društvenim mrežama, što je bilo očekivano s obzirom na okolnosti njihovog prekida.

Dok je Markov otac svojom gestom dobio jasnu poruku, perspektiva Manuele, Markove sestre, ostaje nepoznata. Njezino stajalište o tom pitanju tek treba otkriti, a tek će vrijeme otkriti kako se snalazi u zamršenoj dinamici unutar njihove obitelji.

Dinamika takvih okolnosti neizbježno izaziva niz osjećaja i perspektiva, kako unutar obiteljske jedinice tako i među onima koji željno prate trenutne događaje. Brojni će pojedinci nedvojbeno ostati na oprezu zbog daljnjih napredovanja, dok će se drugi možda odlučiti suzdržati od oblikovanja konačnih prosudbi dok se svi aspekti narativa ne ispitaju temeljito.

  • Kako bi se učinkovito upravljalo ovom situacijom, ključno je priznati i poštovati izbore svih uključenih pojedinaca, uz poštovanje njihovih osobnih i obiteljskih odluka. Tijekom izazovnih vremena poput ovih, imperativ je pružiti podršku, empatiju i razumijevanje, budući da su ove kvalitete vitalne u pomaganju svakom članu obitelji da otkrije svoje jedinstveno putovanje prema sreći i općem blagostanju.

Vrijedi istaknuti da je zajednica balkanske senzacije Dragane Mirković i poduzetnika Tonija Bijelića cijenjena jednim od najskladnijih brakova prikazanih u programu. U više od 20 godina druženja nikada se nisu našli u bilo kakvom skandalu, pa su mnogi ostali zapanjeni kada je poznata pjevačica objavila svoju odluku o razvodu. Nadalje, njihovo uzorno roditeljstvo sina Marka i kćeri Manuele izazvalo je divljenje svih koji tome svjedoče. Naime, njihovo golemo bogatstvo nije nimalo promijenilo njihov karakter. Upravo suprotno, oni dosljedno pružaju ruku pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Pjevačica je priznala da se njihov odnos s Tonijem s vremenom znatno promijenio, zbog čega su posljednje tri godine živjeli odvojene živote i borave u različitim domovima. Unatoč neporecivim razlikama koje se ne mogu riješiti, uložili su sve napore kako bi spasili nekoć uspješnu zajednicu, vođeni svojim odgojem i predanošću obitelji. Međutim, na kraju su shvatili da ostanak u stagnirajućem i nefunkcionalnom braku uzrokuje više štete njihovim voljenima nego prihvaćanje odluke da ga prekinu.

Toni, za razliku od Dragane koja slovi za jednu od najvećih zvijezda na našim prostorima, više od dva desetljeća drži veo misterije oko svog privatnog života.

Školujući se u Austriji, od malih je nogu pokazivao iznimnu marljivost. Uz nepokolebljivu potporu roditelja, na poduzetnički put krenuo je u nježnoj dobi. Potaknut svojom nepokolebljivom strašću prema automobilima, transformirao ju je u unosan poslovni pothvat koji mu je donio golemo bogatstvo. Tek sa 26 godina stekao je javno priznanje, ali sve se promijenilo susretom s Draganom.

Beč je poslužio kao temelj njegovog carstva, a pjevačica je odigrala ključnu ulogu u pomaganju u ostvarenju njegovih težnji i ambicija. Upravo ju je njezin utjecaj naposljetku potaknuo da se preseli tijekom vrhunca svoje slave.

  • Ova osoba posjeduje više poduzeća unutar automobilskog sektora, uključujući značajnu akviziciju Majbaha, renomirane tvrtke specijalizirane za proizvodnju vrhunskih vozila u vrijednosti od najmanje 70 tisuća eura. Većina brendova u njegovom vlasništvu uživa široku prepoznatljivost ne samo u Srbiji već iu dijaspori.

Toni Bijelić, zajedno sa svojim sinom, dijeli duboku ljubav prema automobilima. Međutim, njegova strast nadilazi automobile, budući da je već dugi niz godina vlasnik građevinske tvrtke. Uz to, u partnerstvu s Draganom, ponosni je vlasnik “DM SAT”, televizijske kuće sa sjedištem u Požarevcu. Ova cijenjena tvrtka poznata je po satelitskom emitiranju raznih programa.

Nadalje, prije deset godina krenuo je u kupnju velebnog dvorca “Ebenfurt”, koji se može pohvaliti impresivnim prostorom od 12 tisuća četvornih metara, nadopunjenim prostranim imanjem koje se prostire na hektar i pol. Nakon pažljive restauracije, ovo izvanredno zdanje sada ima procijenjenu vrijednost od približno 50 milijuna eura.

U veljači 2010. poznata lokalna glazbenica i njezin suprug kupili su nekretninu i započeli sveobuhvatni projekt obnove veličanstvene građevine. Na službenim stranicama dvorca istaknuto je da je Draganina i Tonijeva kupnja ne samo očuvala ovo dragocjeno imanje, već ga i spasila od pogubnog utjecaja vremena koje je uvelike narušilo njegovo stanje.

Ovaj dvorac nema nikakvu novčanu vrijednost za mene; postoji dublji značaj. Osjećaj šetnje upravo onim sobama koje je Marija Terezija često posjećivala u 17. stoljeću zaista je nevjerojatan, kako se pjevačica rječito izrazila.

  • Unutar dvorca nalazi se velika plesna dvorana, koja služi kao mjesto za svečana okupljanja pjevačice i njezine obitelji. Osim toga, nastoji se uspostaviti muzej na imanju. Govoreći o svojoj raskošnoj nekretnini, Dragana je spomenula da ne zna točan broj soba u njoj; međutim, opće je poznato da se dvorac može pohvaliti s impresivnih 235 prozora.

Njihov se susret odvijao na zadivljujući i jedinstven način.

Kad sam stigao u Beč na svoja dva koncerta, imao sam zadovoljstvo upoznati Tonija. U tom trenutku nisam očekivao ništa neobično, jer su ti koncerti bili samo dio dugog niza koji je već održan. Međutim, kada je organizator došao po mene iz hotela, primijetila sam da je u društvu visokog mladića Tonija. Nisam znao da im se auto pokvario, pa su došli zajedno po mene. Nakon koncerta ljubazno su me odvezli u hotel. Sutradan, iako je organizatorov auto bio popravljen, Toni je opet došao po mene. U to sam ga vrijeme imao priliku stvarno promatrati. Nakon drugog koncerta vratili su me u hotel. Draga se prisjetila ove priče, spomenuvši kako je Toni s njom podijelio ta iskustva.

Toni, običan čovjek, bio je upravo ono što sam željela da zasnujem obitelj. Izričito sam tražio nekoga poput njega, znajući da sve ostalo mogu sam riješiti. Bio je dobrodušan pojedinac koji je posjedovao snažan automobil, baš kao i svi ostali u Beču. Iako nije imao stan, bili smo odlučni da ga zajedno zaradimo. Cijela je zajednica svjedočila ogromnom trudu koji sam uložio u naš brak, ali to je upravo ono što sam želio. Mogla sam se lako udati za bogataša i živjeti opuštenim životom, ali to me nikad nije privlačilo. Bio sam poznat kao “lokomotiva” u svom timu, uvijek sam vozio naprijed. Toni me znao podržati i mnogo toga smo zajedno postigli, iako sam ja i riskirala, kako objašnjava Dragana.