– Biljana Jevtić i Aca Ilić su definitivno jedan od najpostojanijih bračnih parova na cijeloj estradi. Njeig dvoje su se vjenčali sada već davne 1989 godine, a do današnjega dana, nisu imali niti jednu veću krizu u samom braku. Slijedi i jedna zanimljiva priča o Biljani Jevtić.

Biljana Jevtić je u mladim godinama plenila želje mnogih muškaraca, a njeno srce na kraju je zarobio Aleksandar Aca Ilić. Njihova duboka emotivna veza procvjetala je sredinom osamdesetih, a kulminirala je zarukama, a kasnije i vjenčanjem 1989. Veliko svadbeno veselje na kojem je bilo nevjerojatnih 500 uzvanika održalo se u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom mjestu. Naime, vjerni obožavatelji ovog slavnog para pohrlili su na vjenčanje, što je rezultiralo nedostatkom mjesta za nazočne u jednom trenutku. Kad sam 1983. krenula u karijeru, putevi su mi se ukrstili s Aleksandrom i od tog trenutka moji susreti s drugim muškarcima naglo su prestali. Bez muke ih je sve nadmašio i preuzeo glavnu riječ u mom životu”, priznala je Biljana Jevtić koju s kolegom veže dugi niz godina u blaženoj zajednici.

Biljanina kuma bila je cijenjena voditeljica Suzana Mančić, a svjedočio je i Acin prijatelj iz Milanovca. njihovo vjenčanje. Biljana je priznala da je njihov brak bio suočen s izazovima, no uspjeli su ih prevladati na čvrstom temelju ljubavi, razumijevanja i poštovanja. “Svjesno sam odabrao ostati odan. Prirodno je nailaziti na iskušenja, ali ponekad morate uključiti svoju racionalnost umjesto da slijedite svoje emocije i utvrditi što je uistinu važno i zahtijeva hitnu pozornost…

Kada stvari počnu izgledati monotono nakon mnogo godina , aktiviraj autopilota, ubaci malo svježih emocija i nastavi naprijed”, samouvjereno je izjavio pjevač. Aca je posebno podijelio trijumf u pobjedi nad Biljanom. “Nakon što sam uspješno ostvario svoj cilj i dobio ‘košaricu’, godinu dana kasnije krenuli smo na zajedničku turneju. Bilo je to tijekom čestitanja Nove godine kada je njezina ruka zastala na mojoj, što je poslužilo kao prvi pokazatelj naše povezanosti. Uživali smo za Prošlo je dosta vremena dok se nisam suočio s teškim izazovom odlaska u vojsku.

  • To se razdoblje pokazalo kao značajan ispit za našu vezu, Bilja je ostala moja djevojka, a ja sam morao ispuniti svoju dužnost. Ipak, izdržao sam u svemu tome, to je suština života – ono što me ne uništi, to me samo ojača – rekao je Aca. Prije braka bio sam duboko zaljubljen u Biljanu Jevtić. Bila je doista izvanredna! Ne samo da je bila talentirana pjevačica, nego je posjedovala i zadivljujuću ljepotu. Jedna značajka koja je posebno privukla moju pozornost bila su njezina široka, neproširena prsa.

Putevi su nam se ukrstili na njezinim nastupima, provodili smo vrijeme zajedno, iako naš odnos nikada nije prešao preko prijateljstva. Međutim, sudbina se neočekivano okrenula kada ju je oteo Aca Ilić i potom joj postao suprug. Nadmašio me u osvajanju njezine naklonosti. Ostajem u nedoumici što je njoj bilo privlačno u njemu”, otkrio je jednom prilikom Saša Popović. Rođena 26. siječnja 1962. u Beogradu, bivšem glavnom gradu Jugoslavije, Biljana Jevtić pojavila se kao poznata pjevačica narodne glazbe.

Odrastajući u kućanstvu ispunjenom glazbom i umjetnošću, njezine su formativne godine postavile temelje za njezina buduća nastojanja. Već u mladosti pokazala se njezina izvanredna sposobnost za pjevanje i glazbu. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća ušla je u glazbenu industriju. Nije dugo trebalo da osvoji publiku svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, srčanim izvedbama i zadivljujućom scenskom pojavom.

Biljana je svojim očaravajućim prisustvom brzo postala omiljena osoba, učvrstivši svoju poziciju jedne od najpriznatijih pjevačica tog doba. Pjesme koje su je odvele do vrhunca uspjeha bile su “Mangupi vam kvare dete” i “Tebi ljubavi”, a obje su postigle ogromnu popularnost. Njezinu jedinstvenu interpretaciju narodne glazbe karakterizirala je njezina intenzivna izražajnost i sirova emocija, čime je stekla zasluženu reputaciju jedne od vodećih pjevačica u tom žanru. Nakon trijumfa svojih početnih izdanja,

Biljana Jevtić nastavila je konstruirati svoje umjetničko putovanje, stvarajući mnoštvo pjesama i albuma koji su se uvriježili kao neizostavne komponente u kolekcijama predanih ljubitelja narodne glazbe. Njezini nastupi uživo služili su kao istinska proslava njezinog obožavanja glazbe, a publika je uživala u svakoj od njezinih zadivljujućih izvedbi. Uz svoje izvanredne vokalne sposobnosti, Biljana je stekla priznanje i zadivljujućom ljepotom i magnetskom scenskom pojavom. Njezini dinamični i iskreni nastupi dosljedno su uspjeli prenijeti njezinu nepokolebljivu strast prema glazbi na prisutne.