– Mislimo da jednostavno ne postoji osoba na Balkanu, a da nije čula za Severinu. Njena karijer aje krenula početkom 2000 godine, a do sada je nanizala jako velikih hitova. Međutim, stvar koja ju je proslavila jeste njen mali intimni filmić, kjoji je izašao 2004 godine. Apsolutno svi su to pogledali, a on je zaslužan za njen daljni tijek glazbene karijere.

Rani radovi Severine Vučković godinama su predmet rasprava, a to su i dan danas. Snimka koju je snimila tijekom veze s Milanom Lučićem postala je toliko poznata da je doprla do svih generacija. Prije gotovo dva desetljeća, Milan Lučić, poznati hercegovački poduzetnik, ostavio je neizbrisiv pečat u svijesti javnosti. Njegova luksuzna jahta postala je ikonski simbol, a čak i sada sam spomen riječi “jahta” izaziva osjećaj divljenja i fascinacije. Odjek Severinine i Milanove jedanaestominutne kućne snimke snimljene u tom razdoblju preslikao je i značaj vijesti o uhićenju poduzetnika u studenom 2017.

Ovaj hercegovački poduzetnik uhićen je u značajnoj akciji koju je proveo USKOK, kao rezultat njegove upletenosti u prijevarne aktivnosti u stečajnom postupku. Tijekom 2000. godine Milan je bio u vezi sa Severinom, iako je tada bio u braku. Vrijedi napomenuti kako su tijekom snimanja poznatog spota Milan i njegova supruga s nestrpljenjem očekivali dolazak trećeg djeteta. Pjevač je vjerovao da će na kraju prekinuti brak kako bi bio sa Severinom, no nažalost do toga nije došlo. Kurir doznaje da Severina povremeno izražava želju da popravi odnos s bivšim suprugom Igorom Kojićem.

Međutim, ta želja nije vođena romantičnim namjerama; nego pjevač nastoji uspostaviti srdačnu i prijateljsku vezu. Nakon razvoda, njih dvoje su kratko komunicirali prije nego što su konačno prekinuli svaki kontakt. Keba, bivša šogorica Dragana Kojića, sada se želi prihvatiti njezine obnove. Severina jako žali zbog nedostatka komunikacije s Igorom, pogotovo s obzirom na njihova zajednička iskustva. U početku su razmjenjivali poruke i ostali u kontaktu čak i nakon finaliziranja razvoda. Međutim, Igor je postupno počeo izbjegavati svaki oblik komunikacije. Severini je to posebno zasmetalo kada je otkrila da se Kojić sprijateljio s njezinim dugogodišnjim protivnikom i bivšim zaručnikom Milanom Popovićem, s kojim već godinama vodi pravnu bitku.

Sada se Severina predomislila i priželjkuje prijateljstvo s Igorom. Vjerojatno je da ona ima osobni interes da dobije sve potrebne informacije. S druge strane, Igor je odavno izašao iz njihove veze, ali mu jako nedostaje Severinin sin s kojim je tijekom zajedničkog vremena stvorio čvrstu vezu s djetetom. Dok je Igor prethodno pristojno odgovarao na Severinine poruke tijekom njihove kratke komunikacije, sada nije siguran u njezine namjere traženja intenzivnijeg kontakta. Ovo saznanje dolazi iz pouzdanog izvora bliskog obitelji Kojić. U ovom trenutku nema dokaza na platformama društvenih medija koji bi upućivali na to da je njihovo prijateljstvo ponovno oživljeno, barem ne javno.

Nakon razvoda, obje su se osobe neko vrijeme nastavile pratiti na Instagramu, ali su na kraju blokirale jedna drugu. Igor je otišao toliko daleko da je izbrisao sve fotografije koje je imao s pjevačicom, a Severinina sestra Nataša, kao ni roditelji Olja i Keba, više je ne prate. Bivši par tajno se vjenčao 2015. godine, a nekoliko mjeseci kasnije uslijedilo je veliko vjenčanje u Beogradu. Severina je na Instagramu podijelila fotografiju i iskrenu poruku namijenjenu Igoru.

  • Bila bi velika greška da nas sudbina nije spojila, ljubavi moja. Nakon rastave od Igora, pjevačica je odlučila zadržati fotografiju na svom profilu, koja je i danas vidljiva, ali s izmijenjenim natpisom. Opis sada glasi “Kolosalna pogreška” – oštra suprotnost prijašnjem mišljenju. Naši pokušaji da do Severine dođemo putem Instagrama naišli smo na razočaranje jer je odmah blokirala našeg novinara. U međuvremenu, poznati kontakt naše redakcije za Igora Kojića jučer je bio nedostupan, a Popović nije odgovarao na naše pozive.