– Za danas slijedi dnevna doza rijaliti programa, a kada je u pitanju Srbija, to je definitivno Elita. Ona je zamijenila Zadrugu, ali ne sa tolikim uspjehom koliko se zapravo činilo. Razne zabrane, kao i spisak samih sudionika, dovelo je do toga da emisija nije gledana ni blizu kao Zadruga.

Lepi Mića, proslavljeni vokal i iskusni učesnik rijalitija, nedavno je otkrio kolika je njegova zarada od angažmana u veoma gledanoj emisiji “Zadruga”. Unatoč općoj skepsi, Mića je istaknuo kako je njegova naknada doista skromna, a veći značaj pridaje sigurnoj plaći koja ga čeka po odlasku iz realityja.

  • Sudjelovanje u reality showu možda ne donosi značajne novčane nagrade, ali pruža zanimljivo iskustvo. Često sam okružen pojedincima koji se pretvaraju da su bogati, a njihove lažne tvrdnje mogu biti prilično frustrirajuće. Kao inteligentna osoba, smatram da je vrjednije imati stalnu i skromnu plaću koja me čeka nakon završetka showa, nego juriti za milijunima i ostati praznih ruku. Srećom, zadovoljan sam svojom situacijom. Akumulacija od deset plaća, uz neke kamate i dodatne nagrade poput automobila i javnog priznanja, sve to čini isplativim. Da sam izvan ovog reality showa, vjerojatno bih besciljno trošio novac, riskirao izloženost koronavirusu i osjećao se neispunjeno.

Otvoreno postavljam pitanje onima koji se hvale honorarima i pitam ih gdje su zapravo njihovi milijuni. Čini se da nemaju domove niti značajniju imovinu, a njihove priče nalikuju bajkama za djecu. Zanimljivo je da čak i bogataši iz rijalitija udružuju po 1.000 dinara kako bi pokrili svoje troškove. Šokantno, u protekle dvije sezone više od 30 sudionika nije dobilo niti dinara zbog kazni koje su im izrečene.

Iako je Lepi Mića istaknuta figura u javnosti, rijetko zadire u svoje osobne stvari. Iako je poznato da ga vani čeka supruga Snežana, oni se suzdržavaju od pojavljivanja u realityju kako bi iskazali podršku. Mića čvrsto drži granicu između osobnog i profesionalnog života. U rijetkom otkriću, Mića je otkrio da je otac kćeri Sare, koja je postigla izuzetna postignuća u svom školovanju. Sara je uspješno završila studij na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, doktorirala u Nizozemskoj, a trenutno je zaposlena u Googleu.

Dodatni sadržaj:

U reality showu “Elita” pokrenula se rasprava o etičnosti dijeljenja telefonske lozinke s drugom osobom. Ovo konkretno pitanje izaziva različite reakcije i mišljenja ljudi. Neki se zalažu za važnost privatnosti, zalažući se za čuvanje lozinke isključivo za sebe. S druge strane, postoje oni koji promiču transparentnost i vjeruju u dijeljenje lozinke s osobama od povjerenja. U ovoj epizodi Miljana Kulić iskoristila je priliku da za crnim stolom podijeli svoje misli o svojim odnosima sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljana je podijelila osobno iskustvo u kojem se susrela sa scenarijem u kojem je razgovarala s nekim, a kada je čula automobil u blizini, pauzirala je razgovor i nastavila ga nakon toga. Sumnja da je osoba s kojom je razgovarala možda primijetila ovu pojavu. Miljana je spomenula i da je od svog djeteta tražila da im utiša telefon dok se s nekim dopisuju.

Đedovića su upitali boji li se da će mu netko uzvratiti za postupke koje je poduzeo.

– Nikada nisam nikome nanio zlo. Bio je to pokušaj moje majke da me prisili na brak bez ljubavi. Iako sam bio nezadovoljan Bebicom, istovremeno sam bio u vezi sa Zolom. Ideja da imam dijete nikad me nije privlačila. Uvijek sam se držao svojih principa – izjavio je Kulić.

Ljubav koju sam gajio prema Zoli uvijek mi je bila upitna. Izdaja prijevare činila se nepremostivom u to vrijeme. Idući dalje, odlučio sam izbjegavati bilo kakve neizvjesne situacije. Ako postoji sumnja u nečiju ljubav prema meni, ne vidim razloga da ostanem u toj vezi, razmišljala je natjecateljica realityja.

Đedović je upitao: “Jesi li imao naklonosti prema Zoli?

Miljana je izrazila svoja promjenjiva osjećanja prema njemu, izjavivši da ga je nekada voljela, ali da sada nevjerovatnih 88% ne voli. Sjećanja na njegove negativne postupke odbijaju je, zbog čega ih se živo prisjeća.

Marko je pitao je li ti Bebica uzela telefon”, pitao je.

  • Miljana je izrazila svoje razočarenje, navodeći da iako nije doživjela izdaju u vidu nevjere, njeno povjerenje je ipak narušeno. Dotični je iskoristio njezino povjerenje zlouporabivši njezin novac i darove dobivene putem TikToka. Miljana je otkrila da je ta osoba bila u dosluhu s njihovim moderatorom koji je bio odgovoran za uklanjanje njenog sadržaja. Dodatna obmana je da je osoba lagala ocu o odlasku na poslovni put, dok su u stvarnosti provodili vrijeme s moderatorom. Ovaj incident učinio je Miljanu skeptičnom da ikome vjeruje. Odlučila je da neće dijeliti šifre ili osobne podatke ni s kim osim ako oni potpuno vjeruju u nju. Miljana preispituje odnos ove osobe i čitatelja, pitajući se zašto ga prate, jer ona s njim nema nikakve veze. Uprkos ovom nesretnom iskustvu, Miljana ističe želju da živi sretnijim životom, priznajući da ljubav može biti lijepa stvar.