Svetlana na lokalnom forumu piše zašto je njen brak počeo da se raspada nakon što je dobila kćerku

Svetlana iz Mladenovca je na lokalnom forumu podjelila svoju priču, objašnjavajući zašto se njihov brak raspao.

“Oboje moj bivši suprug Milan i ja smo iz Mladenovca i slučajno smo se sreli u Beogradu. Upoznali smo se u Beogradu, naizgled slučajno, ali možda je to bila sudbina.

Tada smo oboje gradili karijere – on u Beogradu informacionih tehnologija, a ja sam u bankarstvu. Imali smo istu osnovu, odrasli sa sličnim etosom i brzo razvili duboku vezu i pokazali zajedničku ambiciju za budućnost.”

Milan je brzo počeo da priča o djeci. Njegov partner shvaća da ima vremena da donese takvu odluku i misli da možda nije pravo vrijeme za proširenje porodice.

Ispričao mi je priču o tome kako je jedva čekao da postane otac i dobije moju plavooku bebu. Šta da kažem, svidjelo mi se to što je rekao. ”

“Očigledno je bio razočaran što nemamo sina. Bio sam šokiran.”

Po izlasku iz porodilišta, Milan je insistirao da ubedi Svetlanu da napusti posao u banci.

“Bio je dobro plaćen i rekao mi je da je definitivno bolje da se brinem o kćerki nego da se mučim za oskudan novac”, rekla je Svetlana.

Iako je pristala na takav kompromis, bila je krajnje nevoljna. Nedostaje joj oblačenje i odlazak na posao u čistim košuljama i elegantnoj odjeći. Razgovarajte sa kolegama na poslu. U mislima je planirala da s vremenom pronađe novi posao. Međutim, ubrzo je ponovo ostala trudna, ponovo na Milanovo insistiranje. Sada se nada da će začeti dječaka jer misli da bi to bila želja njenog muža.