– Sve je definitivno frapirala vijest o tome, da je Petar Grašo nakon pune 23 godine ostavio Danijelu Martinović. Nikome i ne bi toliko teško palo sve ovo, ali kada se čulo da ju je prevario sa 15 godina mlađom, koja je inače kćerka od Tončija Huljića, navukao je na sebe bijes prije svega hrvatske javnosti.

U carstvu pop kulture zalazimo u složenost dobro poznatog ljubavnog trokuta. Danijela Martinović i Petar Grašo nakon više od dvadeset godina zajedničkog postojanja i ljubavi donijeli su odluku da svoju vezu privedu kraju. No, poznatoj kantautorici nije dugo trebalo da se ponovno utješi. Brzo je uplovio u ljubavnu vezu s četrnaest godina mlađom Hanom Huljić. Hana Huljić, darovita kantautorica i glazbenica, izdanak je Tončija Huljića, pjevačevog dragog prijatelja i suradnika.

U jesen 2021. pjevačica je krenula na romantično putovanje s njihovim mlađim partnerom. Njihovoj radosti nije bilo kraja kada su primili divnu vijest o skorom roditeljstvu. Kako bi održala dojam iščekivanja, buduća mama odlučila je neke detalje zadržati u tajnosti. O razlazu Martinović i Graše brzo se počelo pričati i pokrenuti vrtlog nagađanja. No, u intervjuu za magazin “Glorija” Martinović je iskreno progovorila o njihovom prekidu, a svoju vezu s Grašom opisala je kao zadivljujuće poglavlje iz prošlosti. Pjevač je priznao da je došao neizbježni trenutak. Osvrćući se na zajedničku prošlost, Martinović je otkrila da su ona i Grašo svojedobno razmišljali o mogućim imenima za svoje buduće dijete.

Dosljedno je izražavala svoju želju da prihvati majčinske odgovornosti, čak je ispričala i bezbrižnu anegdotu o njoj i Grašu koji su se zaigrali oko mogućih imena… Razmišljali smo o raznim opcijama kada je u pitanju odabir nadimka za našu bebu. U slučaju da budemo blagoslovljeni sa sinom, postigli smo zajednički dogovor da mu damo ime Tony, kao počast Peterovom cijenjenom djedu. Nasuprot tome, budemo li te sreće da u svoj život primimo kćer, jednoglasno smo odabrali ime Luce, njegujuću dalmatinsku tradiciju i iskrenu počast mojoj voljenoj baki.

  • Danijelin prijedlog talijanske riječi “Alba”, što znači “zora”, bila je jedna od mogućnosti koje smo razmatrali. Prvi susret Petra i Danijele imao je neobičan početak, zahvaljujući Danijelinoj pobjedničkoj izvedbi pjesme Nostalgija koja ju je odvela do pobjede na Eurosongu. Zanimljivo, za aranžman ove pjesme pobrinuo se bračni par Huljić, koji će kasnije postati Grašin svekar. Nažalost, nakon izuzetne 24-godišnje veze, stala je izvanredna romansa Petra Graše i Danijele Martinović, koja se smatra najdužom u hrvatskoj glazbenoj povijesti. Podsjetimo, Petar Grašo (48) i Hana Huljić Grašo (33) jedan su od najomiljenijih parova domaće glazbene scene koji se poznaju iz Hanine mladosti. Vjenčali su se u Splitu u veljači 2021., a kćerkicu Albu (2) dobili su u srpnju. Hana sada razmišlja o radostima roditeljstva.

Hana je u razgovoru za In Magazin izrazila neizmjerno zadovoljstvo svakim dragocjenim trenutkom provedenim sa svojom kćeri. Iako priznaje da će njezina kći neizbježno brzo rasti, Hana također priznaje da bi mogla poželjeti da se vrijeme ubrza. Međutim, ona predviđa da će osjetiti žaljenje kada njezina kći dosegne tu fazu zrelosti. Hana opisuje svoju kćer kao zadivljujuću i radosnu osobu koja je unijela nesvakidašnji element u njihove živote.

Rijetka je pojava u današnjem svijetu da dijete tijekom odrastanja iskusi nježan zagrljaj ljubavi. Duboko me rastužuje razmišljanje o djeci koja su lišena ovog temeljnog izvora sreće. Međutim, nalazim utjehu u spoznaji da je ona dovoljno sretna da ima tu ljubav u svom životu. Hana je zaključila srdačnom izjavom, ističući značaj te ljubavi i toplinu koju ona nosi, a koja se očituje u osmijehu na njenom licu.

Hana je u prosincu debitirala svojom početnom zbirkom dječjih pjesmica na svom YouTube kanalu, ‘Hana baby chanell’. Ova kompilacija sastoji se od tri umirujuće pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku, a Hana je inspiraciju crpila izravno od svoje kćeri Abe.