– O Razvodu Harisa Džinovića u posljednjih mjesec dana, znaju apsolutno svi sve. Išao je po raznim emisijama, faktički plakao što je prevaren i ostavljen, dok se melina još uvijek nije oglašavala po ovom pitanju. Sada je i on odlučio da napravi novi potez, i da napokon okrene novu stranicu u svom životu. 

Nakon što je raskinuo više od dva desetljeća dug brak s poznatom osobom Melinom Džinović, pjevač Haris Džinović nije gubio vrijeme da utjehu pronađe u novoj ljubavnoj vezi. Kako prenosi lokalni medij “Blic”, nova pratilja Harisa Džinovića je uspješni poduzetnik koji je petnaest godina mlađi od njega, što je značajan kontrast u odnosu na Melininih trideset godina razlike. Iz Harisovih javnih istupa bilo je vidljivo da je razvod više utjecao na njega nego na Melinu. Čini se da je dugo pokušavao spasiti brak, čak dvije godine prije službenog razvoda. Svjedoci su izjavili da je Haris doživio duboku emocionalnu bol nakon razvoda, posebno kada su počele kružiti glasine o Melininoj vezi s jednim beogradskim biznismenom.

Ipak, izvori navode da je samo dva mjeseca nakon razvoda Haris neočekivano uplovio u romantičnu vezu sa ženom iz svoje prošlosti koju je već poznavao. Na temelju izvješća, čini se da je Melina osoba koju je Haris nedavno odabrao, jer dijele sličnosti u pogledu fizičkog izgleda i postignuća. Navodno su ih viđali u luksuznim objektima u Beogradu, gdje su viđeni kako uživaju u međusobnom društvu. Dok Haris otvoreno prihvaća svoju novu vezu i cijeni vrijeme provedeno s novom partnericom, upućeni sugeriraju da on oprezno pristupa stvarima srca.

Svoju novu vezu želi njegovati postupno, izbjegavajući ishitrene odluke, posebice zbog djece iz prethodnog braka. Međutim, Haris je odlučan u svojoj odlučnosti da ide naprijed i da se ne zadržava u prošlosti. Unatoč prethodnom poricanju glasina o razvodu, i Haris i njegova bivša supruga sada su priznali svoju dugotrajnu nesuglasicu i slažu se da je vrijeme da svoj brak privedu kraju. Prema pisanju “Blica”, Haris je nedavno negirao ljubavnu vezu, iako upućeni tvrde suprotno. Međutim, njegova novootkrivena ljubavna veza pokazuje da je glazbenik spreman napredovati i prihvatiti nove emotivne susrete.

BIOGRAFIJA:

  • Haris Džinović, kultni pjevač čiji melodični tonovi odjekuju među više generacija, ostavio je neizbrisiv pečat na balkanskoj glazbenoj sceni. S karijerom koja traje nekoliko desetljeća, isporučio je bezbroj pjesama koje su se popele na vrhove ljestvica koje su se ukorijenile u tkivo pop kulture u regiji. Od svojih skromnih početaka u Bosni i Hercegovini, Haris je u mladosti pokazao izvanrednu sklonost za muziku.

Njegove izvanredne vokalne sposobnosti i magnetski šarm doveli su ga do slave, a njegove pjesme odjekuju kao iskrene himne bezbrojnih ljubavnih priča. Uz spoj popa, rocka i tradicionalnih balkanskih utjecaja, Harisova glazba tvori prepoznatljivu i nepogrešivu melodiju koja je osvojila srca publike diljem regije. Njegovi nastupi uživo nisu ništa drugo do ekstravagantni spektakli, privlačeći gomile odanih obožavatelja koji uživaju u njegovim hitovima na vrhovima ljestvica.

Haris je, osim po svojim glazbenim nastojanjima, poznat po svom dobrotvornom djelovanju i aktivnom angažmanu u zajednici. Iskorištavajući svoju slavu i utjecaj, pruža pomoć onima kojima je to najpotrebnije, izazivajući divljenje i naklonost ne samo svojim vokalnim talentom, već i svojim karakterom. Unatoč suočavanju s brojnim preprekama i teškoćama u svom životu, Haris je ostao nepokolebljiv u svojoj predanosti svom zanatu i svojim pristalicama.

Njegova nepokolebljiva odanost glazbi i njegova iznimna sposobnost da proizvede hitove na vrhu ljestvica osigurali su njegovu trajnu prisutnost u središtu pozornosti, gdje njegov ugled nastavlja zračiti poput vječne zvijezde. Sa svojom zadivljujućom karizmom, neospornim talentom i nepokolebljivom predanošću svojoj umjetnosti, Haris Džinović ostaje obožavana i utjecajna figura u balkanskoj glazbenoj industriji, čije melodije još uvijek duboko odjekuju u srcima i duhovima nebrojenih pojedinaca.