– Melina i Haris Džinović su u pravom smislu riječi postali pomalo naporni sa svojim razvodom braka. Pri tome najviše mislimo na Harisa, koji koristi apsolutno svaku moguću priliku da se jada u javnosti kako ga je supruga cijelo vrijeme varala. Slijedi priča i o samoj Melini. 

Na osnovu izvješća iz medija, čini se da je Melina bila upletena u romantičnu aferu s poduzetnikom koji je slučajno dvije godine stariji od nje. Ova veza je trajala otprilike šest mjeseci. Stanje njihove bračne zajednice se pogoršavalo već duže vrijeme, što je na kraju rezultiralo razvodom. Iako se njihova veza hladila neko vrijeme prije Melininog odlaska iz njihovog zajedničkog stanovanja, uspjela je prikriti pravi uzrok raskida njihovog braka: osobu koju je upoznala prošle godine i s kojom je krenula na romantični bijeg, kako je otkrio insajder koji se naziva “Alo”.

Jedna od najtraženijih osoba u javnosti je osoba s kojom je sklopila novo romantično partnerstvo. Oni posvećuju značajnu količinu vremena jedno drugom, a on je zasipa raskošnim poklonima i iskazivanjem naklonosti, izazivajući osjećaj ushićenja sličan početnim fazama zaljubljivanja. Kako bi zaštitili svoj lični život, odlučili su da skrivaju svoju vezu što je duže moguće. Njihov intimni krug prijatelja presrećan je zbog njihove zajednice i često komentarišu koliko joj Melinin novi partner pristaje. Izvori su izvijestili da su ih zajedno vidjeli u njegovoj ekstravagantnoj rezidenciji.

Prema nekim medijima, Melina je odavno oslobođena tereta odgovornosti, što joj je omogućilo da bez napora pobjegne u nepoznate krajeve i uživa u druženju sa svojom novom drugom osobom kad god je ona dostupna. Navodno, njihovo omiljeno mjesto za sastanak je jedna od njegovih rezidencija smještenih u cijenjenom kvartu grada. Uprkos njegovom prijedlogu da ostane u stanu nakon njegovog odlaska iz vile Haris, ona je žestoko odbila, kako je objavila publikacija.

U dobi od 53 godine, otkriveno je da je Haris donedavno živio mladolikim načinom života, zbog čega je Melina dovela u pitanje njegovu vjernost zbog vlastite nesigurnosti i nesigurnosti. U pokušaju da otkrije istinu, pomno je pregledala njegove telefone i izvode kreditnih kartica, i pametno se raspitivala, s obzirom na mogućnost vlastite preosjetljivosti. Kao 21-godišnja studentica, Melina je sa strepnjom iščekivala dolazak svog dečka, ali je bila zatečena Harisovim neočekivanim pojavljivanjem.

  • Njihova komunikacija je na kraju dovela do trodnevnog putovanja u Pariz, učvršćujući njihovu vezu. Uprkos tome što su mediji otkrili njenu vezu sa 30-godišnjom folk pevačicom, Melina je ostala odana njihovoj ljubavi i hrabro je odlučila da prkosi željama svojih roditelja tako što je napustila fakultet. Umjesto toga odlučila se pridružiti Harrisu na njegovom muzičkom putu, nudeći mu nepokolebljivu podršku tokom njegovih nastupa.

Tokom svog 12-godišnjeg partnerstva, Melina i Haris su iskusili roditeljske radosti rođenjem ćerke Đine, a potom i sina Kana. Tek 2014. godine odlučili su da zvanično učvrste svoju vezu dobijanjem oženjen. Međutim, ono što mnogi možda ne znaju je da se Melina u ranoj fazi veze s Harisom suočila s borbom s viškom kilograma. Ovi izazovi su nastavili i tokom trudnoće, a njena težina je dostigla neverovatnih 110 kilograma. Ipak, uprkos ovim preprekama, Melina je uspela da se transformiše u jednu od najzanimljivijih žena u regionu. Njen besprekoran izgled danas je svedočanstvo njene nepokolebljive odlučnosti i otpornosti.