– Od Jelene Karleuše smo itekako navikli da ne bira sa kime će da uđe u svađe i drame, ali da se uplete sa Severinom, to niko nije očekivao. Sve je krenulo još od prošloga tjedna, kada je izglasana rezolucija o Srebrenici, na štoje svoje mišljenje dala i Severina. Odmah se u cijelu priču uplela i Jelena Karleuša, koja je osula paljbu po njoj. U cijelu priču sada je ušao i Duško Tošić, ali skroz na drugu temu…

Nakon što je navodno procurila njegova prepiska s hrvatskom pjevačicom Severinom, Duško Tošić, koji je još uvijek u zakonitom braku s Jelenom Karleušom, oglasio se na svom Instagram storyju i podijelio video. Dok Karleuša hrabro brani Srbiju od najezde hrvatske pjevačice, Duško Tošić našao se u Istanbulu, gdje je nedavno na svojim društvenim mrežama podijelio kako uživa u šetnji pitoresknim Bosforom. Među brojnim zadivljujućim prizorima, posebno mu je zapeo za oko prizor veličanstvene jahte na sidru. Jasno je da je Tošić namjeravao prenijeti poruku Severini, čija je slava uzletjela u nebo nakon što je iz slične posude procurila intimna snimka.

Vrijedi napomenuti da je Karleuša preko svog Facebook naloga više puta slala poruke Severini, na što je dobila oštre odgovore. Sada je uz te poruke Jelena poslala i jednu potencijalno uvredljivu poruku, na koju Karleuša nije imala obavezu odgovoriti. Severina je, kao odgovor na Jelenine kritike na račun hrvatske pjevačice o Srebrenici, napisala pismo u kojem prenosi osjećaj goleme boli, tvrdeći da će to dovesti i do patnje i sramote. Nadalje, Severina je pozvala Jelenu da pojede sendvič, a istodobno ju je poručila da više nikada ne spominje sina.

– A ti konzumiraj spski ***** i suzdrži se od pretjeranog mahanja. Jer, vizija se ne može dobiti sendvičima ili novcem, draga moja, kako ste navikli. Mora da je to bilo mučno za nju, prisiljena trpjeti vašu izdaju vlastitog roda, do te mjere da biste sebe, svog oca i svog sina označili genocidima! uzvratila je Jelena. Nakon ovog incidenta, vjerojatno je Severina pokušala potaknuti reakciju JK podijelivši privatnu komunikaciju sa svojim zakonito vjenčanim suprugom Duškom Tošićem. Iz ove prepiske da se naslutiti da se bivši nogometaš udvarao Severini unatoč njezinoj nezainteresiranosti.

Podsjetimo, Karleuša je 23. svibnja žestoko osudila Severinu zbog njenih sramotnih izjava o srpskom narodu i izmišljenom genocidu u Srebrenici. Važno je napomenuti da je jučer objavljeno da je nogometaš Duško Tošić, koji je trenutno u braku s pjevačicom Jelenom Karleušom, slao poruke hrvatskoj pjevačici Severini Vučković. Duško je otkrio želju da je angažuje za nastup na svojoj jahti, zbog čega je razmišljao o trenutnom bračnom statusu s Jelenom Karleušom. Tošić je iskazao nastojanje da putem pravnog zastupanja dođe do sporazumnog razvoda braka.

O tome su održani brojni sastanci, koji su, nažalost, završili bez uspjeha. Tošić i dalje ostaje predan izbjegavanju brakorazvodne parnice, shvaćajući potencijalnu traumu koju bi to moglo nanijeti njihovoj djeci i cijeloj obitelji. I dalje se nada da će se u bliskoj budućnosti moći postići sporazum koji će služiti najboljem interesu svih uključenih strana. Facebook objave Jelene Karleuše sastoje se od sljedećih poruka.