– Aco Pejović je definitivno pjevač, čija karijera traje preko 30 posljednjih godina. Mnoge pjesme su i dan danas slušane a on je u posljednjih par godina itekako se povukao sa glazbene scene, te je više vremena posvetio supruzi i svojim kćerkama.

Kroz kompilaciju fotografija na svom Instagram profilu, Marija Pejović pokazuje svoje veliko iskustvo u različitim domenama. Međutim, njezin naglasak u posljednje vrijeme prvenstveno je bio na području estetske medicine i kirurgije. Naime, njezin profil uočljivo prikazuje prekrasno poboljšane usne pojedinaca, popraćen obiljem zahvalnih svjedočanstava njezine zadovoljne klijentele. Nedvojbeno je da je njezin izniman talent na ovom polju neosporan, a ostaje strogo čuvana tajna da je ključnu ulogu u njegovanju njezine strasti prema medicini odigrao upravo njezin ujak.

  • Tijekom njezinih akademskih bavljenja, poznati liječnik koji je slučajno bio njezin ujak po majci, ljubazno je pružio njezinom rođaku priliku da mu pomogne tijekom kirurškog zahvata. Kći Aca Pejovića neustrašivo je napravila prvi rez u operacijskoj sali, značajan trenutak koji je rado podijelila sa svojom okolinom. U iskrenom pismu upućenom svom ujaku, Maria je izrazila duboku zahvalnost za njegovo vodstvo, priznajući ga kao katalizatora koji ju je potaknuo na njeno prvo putovanje u carstvo medicine.

Neosporno je da je Marijina partnerica, iznimno talentirana pjevačica, bila suđena da postigne veliki uspjeh u glazbenoj industriji i posluži kao izvor inspiracije brojnim pojedincima. Biljana, odana majka kćeri koja neprestano cvjeta, s osjećajem melankolije razmišlja o vlastitom putu prema maturi, jer je odgođen zbog njezinih majčinskih obaveza. U međuvremenu, njezine dvije sestre utiru vlastite putove u različitim profesionalnim arenama, ponavljajući Marijine pobjede i ispunjavajući svoje kućanstvo bezgraničnom srećom i smijehom.

S dubokim poštovanjem, Pejović odaje priznanje brojnim blagoslovima koje mu je podarila njegova obitelj, posebno njegove tri izvrsne kćeri koje je s ljubavlju odgajao i školovao. Ono što je najvažnije, izražava duboku zahvalnost za božansku intervenciju koja ga je ujedinila s Biljanom, izuzetnom osobom koja služi kao svjetlo vodilja cijeloj njihovoj obitelji i daje snažnu osnovu za njihovo jedinstvo. Nedavno se Aco suočio s mogućnošću da se sam suoči sa svojom bolešću, podnoseći tri mjeseca nesnosne boli s nepokolebljivom odlučnošću.

Dobrobit njegove žene i djece sada je sigurna, zahvaljujući njezinom izvanrednom oporavku. Sada imaju dodatnog liječnika koji živi s njima, potpuno posvećen njezinoj trajnoj njezi i sprječavanju potencijalnih recidiva. Aleksandar Aco Pejović, renomirani pop-folk pjevač iz Srbije, osvojio je publiku svojim nezaboravnim pjesmama poput “Ne diraj mi noć”, “Opusteno”, “Litar krvi”, “Venuh jasmin bijeli” i “Jelena”. Rođen je 18. travnja 1972. u Prijepolju, a od 1995. godine živi u Beogradu. Sa suprugom Biljanom ponosni su što su roditelji tri kćeri: Magdalene, Marije i Ive.

Krenuvši na glazbeni put s 14 godina, Ace Pejović svoj je izniman talent pokazao u Podgorici i Prijepolju. Nakon školovanja u glazbenoj školi nastavio je svoju strast u Francuskoj. Nakon obavljanja vojnih obveza u Hrvatskoj osvajao je publiku na raznim prijepoljskim skupovima. Njegove izvanredne vještine brzo su priznate, što ga je nagnalo da ode u susjedne gradove kako bi podijelio svoj dar s javnošću.

Godine 1995. donio je životnu odluku da se preseli u Beograd nakon pažljivog razmatranja i nagovora prijatelja. Svoje izvanredno umeće isprva je pokazao u piceriji na Zvezdari, plijenivši pažnju više vlasnika. S vremenom je postojano učvrstio svoju reputaciju cijenjenog “kralja splavi”. Godine 2000. ponosno je predstavio svoj prvi album pod nazivom „Viđaš li se druže moj.

Iako njegove pjesme nisu dobile veliku pozornost, on je ustrajao i ostao predan svojim nastupima. Za album Prevara, na kojem se nalaze popularne pjesme Opusteno i Ne diraj mi noć, trebale su mu dvije godine. Ovaj istoimeni album ne samo da mu je povećao popularnost, već je prikupio i vjerne sljedbenike u regiji.