– Haris i Melina su počeli da iskaću iz pašteta i frižidera. Vjerujemo da se i sami ne sječate nekog razvoda slavnih osoba, a da se toliko puno pisalo o istom. Sada padaju jako teške riječi u samim medijima, a Haris prednjači u svemu tome.

Javnost je zaokupila priča koja se odvijala između Meline Džinović i njezine djece nakon rastanka od pjevača Harisa Džinovića. Zategnut odnos između Meline Džinović i njezinog potomka postao je tema intenzivnog zanimanja, izazvavši pometnju među njihovim obožavateljima. Dodatna intriga je Đinina odluka da se zajedno s majkom distancira od društvenih mreža potaknula je nagađanja o prirodi njihove trenutne situacije.

Unatoč osobnim previranjima u svojoj obitelji, Đina Džinović ostaje predana prigrliti život punim plućima. Putem svog Instagram računa često dijeli snimke živih večeri i dragih trenutaka sa svojim posvećenim partnerom Andrejem, s kojim je u ljubavnoj vezi više od godinu dana. Na njezin rođendan, Andrej je priredio divno iznenađenje, dokaz dubine njegove ljubavi prema Đini.

Kći Harisa i Meline pokazuje naklonost prema svom dečku i prijateljima, ali nailazi na poteškoće u odnosima s Melininom majkom i bratom, Kanom. Haris je rekao da je njihov sin, Khan, gajio intenzivan bijes prema svojoj majci zbog njenog nedostatka komunikacije više od jednog vremena mjesecu, pogoršavajući složenost situacije. Nagađanja su se pojavila nakon što je Đina donijela iznenađujući izbor da ukloni svoju majku s Instagrama, što je potaknulo pitanja o motivima iza ovog postupka. Ima onih koji nagađaju da je Đina odluka proizašla iz njezinog bijesa prema Melini zbog incidenata u obiteljskoj kući i optužbi za pokušaj huškanja na Harisa, zbog čega su obje osobe dale izjave policiji.

Nadalje, kružila su nagađanja o Melininoj vezi s drugim gospodinom, što je pojačalo znatiželju javnosti. Ovaj Melinin novi romantični interes nadaleko je prepoznat kao karizmatična osoba i vrlo tražena osoba u javnoj sferi, što je dovelo do dodatnih pitanja o prirodi njihove veze.

Iako su zamršenosti i neizvjesnosti koje okružuju situaciju zamršene, jedno ostaje očito: odnosi obitelji Džinović prolaze kroz izazove i transformacije.

Dodatni sadržaj:

Panicum miliaceum i Pennisetum glaucum, koji se obično nazivaju proso, žitarice su koje se uzgajaju diljem svijeta, s posebnim naglaskom na Indiju, Afriku i Kinu. Ova sitnozrnata biljka obiluje škrobom i često se koristi u raznim oblicima kao što su pahuljice, kaše, grickalice i kao sastojak u receptima za kruh.

Uz povijest staru 7000 godina, proso se smatra jednim od najranijih osnovnih namirnica u ljudskoj prehrani. Tijekom srednjeg vijeka vladao je kao prevladavajuća žitarica u Europi, ali njegova je važnost slabila kako je poljoprivreda napredovala. Unatoč tome, proso i dalje igra značajnu ulogu kao vitalna žitarica, posebno zbog svoje sposobnosti da uspijeva u suhim uvjetima, što ga čini izvrsnim izborom za uzgoj u brojnim nacijama.

Za osobe koje su alergične ili osjetljive na gluten, proso je odličan izbor zbog svoje prirode bez glutena. Ova žitarica sadrži vitalne hranjive tvari poput vitamina B, kalcija, željeza, kalija, cinka, magnezija, kao i proteina i dijetalnih vlakana.

  • Proso nudi mnoštvo zdravstvenih prednosti, poput očuvanja zdravlja kardiovaskularnog i krvožilnog sustava, sprječavanja dijabetesa, pomaže probavi, smanjuje šanse za rak, detoksificira tijelo, poboljšava dobrobit dišnog sustava, jača imunološki sustav, podiže razinu energije i promiče optimalno rad mišića i živaca.

Konzumacija ove žitarice ima dodatnu korist u smanjenju pojave migrena i ublažavanju epizoda astme. Uključivanje vlaknaste hrane, poput prosa, u prehranu može djelovati kao preventivna mjera protiv raka dojke kod žena. Dnevni unos od preko 30 grama vlakana ima potencijal smanjiti rizik od razvoja raka dojke za više od 50%.

Prije nego što proso uključite u redovitu prehranu, savjetuje se potražiti savjet liječnika zbog mogućih izazova povezanih s probavom i preradom ove žitarice, unatoč brojnim zdravstvenim prednostima.