– O Ceci Ražnatović su do danas ispričane apsolutno sve priče, a što se tiče same glazbe tu se više nema šta dokazivati. ena je to, koja iza sebe ima jako veliki broj kvalitetnih hitova, a neke od njenih pjesama će se pjevati godinama poslije nas. Danas jedna priča iz njenog privatnoga života. 

Obitelj Ražnatović godinama plijeni pozornost javnosti iza vela intriga. U ovom carstvu slavnog folklora, Ceca, poznata pop zvijezda, zauzima središnje mjesto, u pratnji svoje odane sestre Lidije, koja drži ključ zagonetnih detalja Cecina života. Od svojih najranijih dana, ovo dvoje nerazdvojne braće i sestara pružali su nepokolebljivu podršku jedno drugome. Lidija Ćirić, dadilja Anastasije Ražnatović, imala je značajnu ulogu u životu obitelji Ražnatović. Ona čuva drage uspomene iz vremena provedenog u njihovom domu, gdje je bila bitna komponenta obiteljske dinamike. Razina povjerenja koja joj je ukazana očituje se u njezinoj ulozi Tasine dadilje.

  • Lidija je služila kao pouzdana osoba od povjerenja i podrška Ceci i Arkanu, djelujući kao njihova neprocjenjiva desna ruka. U iskrenom razgovoru za portal “Fajter” Lidija je prepričala živo sjećanje na svoje uvođenje u njihovo carstvo. Okolnosti su bile nepredviđene – Lidiji je u krilo pala ponuda za mjesto u butiku koji je isprva bio namijenjen Maji. Unatoč tome što je bila odjevena za vježbanje, Lidija je odlučila iskoristiti priliku, pokazujući svoju improviziranu narav i hrabrost. Ceca je nedvojbeno ostala zatečena Lidijinom odvažnošću i optimističnim pogledom, odmah uočivši neospornu povezanost između njih.

Po završetku sastanka, Lidija se neprimjetno integrirala u njihov tim, preuzimajući neočekivanu ulogu rada u muškom butiku. Za nju doista iznenađujući razvoj događaja. No, upravo je susret sa Željkom, uglednom osobom u njihovom poslovnom svijetu, istinski učvrstio njezin ugled. Lidijina nepokolebljiva predanost i profesionalnom i privatnom životu prikupila je divljenje i povjerenje Arkanova tima. Lidija je u ovom intervjuu podijelila svoje početne nedoumice i nedostatke znanja o Arkanu i Ceci, kako je postupno uranjala u njihov svijet.

Neočekivano, nakon zatvaranja butika, pružila joj se prilika da radi u Arkanovoj slastičarnici, što je označilo još jedan značajan preokret u njezinom životu. Njezin narativ naglašava zamršenost života u obitelji Ražnatović, dok istovremeno pokazuje istinsku privrženost i povjerenje koje su gajili među onima koji su činili njihovo svakodnevno okruženje.

BIOGRAFIJA:

Ceca, slavljena kao vladajuća monarhinja srpskih zabavnih spektakala, simbol je mainstream glazbe i istaknuta figura u središtu nacionalne pozornosti.

Njezino je ime neodvojivo od dinamičnog nastupa na pozornici, iskrenih balada i provokativnog medijskog praćenja. Tijekom svoje opsežne karijere, Ceca je ostavila trajan utjecaj na glazbenu krajoliku, osvajajući publiku svojim iznimnim talentom, magnetskom karizmom i osebujnom osobom. Od svojih pubertetskih godina nadalje, Ceca je krenula u svoju glazbenu odiseju pod imenom Svetlana Ražnatović, osvajajući publiku svojim emotivnim izvedbama i zadivljujućom vokalnom snagom. Njezin meteorski uspon do slave brzo ju je etablirao kao omiljenu figuru u bivšoj Jugoslaviji, a potom i u cijeloj balkanskoj regiji.

Tijekom svoje karijere Ceca se susretala s raznim kontroverzama koje su pred nju stavljale mnoštvo izazova i nedaća. Međutim, dosljedno je pokazivala otpornost i odlučnost, izlazeći iz svakog neuspjeha još snažnija i odlučnija. Unatoč bezbrojnim preprekama s kojima se suočavala, njezina glazba ostaje trajan izvor inspiracije, duboko rezonirajući s njezinom vjernom bazom obožavatelja. Osim svojih glazbenih nastojanja,

Ceca je stekla priznanje za angažman u raznim aspektima javnog života, uključujući humanitarne napore, društvene obveze i promicanje mladih talenata. Njezino osobno putovanje, ispunjeno trijumfima i poteškoćama, poslužilo je kao izvor inspiracije za nebrojene pojedince, dok je njezin zastrašujući karakter neizbrisivo oblikovao kulturni krajolik Balkana. Ceca predstavlja snagu, odlučnost i iskrenost, a njezina je glazba sastavni dio srpske i regionalne kulturne baštine.