U prošloj emisiji “Zvezde Granda” Abida Milkunić napustila je takmičenje, nakon čega je Saša Popović iznenadio i potvrdio da joj se ovako nešto nije dogodilo u dosadašnjoj karijeri.

To znači da je Abida dobila 4 glasa u konkurenciji i završila u play-offu. No, kada je trebao djelovati, sam se predao, što je i Popovića zateklo nespremnog.

– Imamo samo jedan slučaj koji mi se nikada nije desio u “Zvezdama Granda”, a to je da je kandidat otišao.Napustio je natjecanje, otišao i nije objasnio zašto ni kako. Abida Milkunić je upitna i stoga se više nikada neće moći takmičiti u “Zvezdama Granda”.

Zašto je Abida Milkunić napustila natjecanje?

Ranije ove sezone, Abida je otkrila da je oklijevala ponovno se natjecati i priznala što ju je dovelo do te odluke.

– Iskreno, nisam se htio vratiti, razmišljao sam o tome oko mjesec dana.Ali hajde, to je dobra reklama! Bila sam već dva puta u Zvezdama Granda i rekla sam sebi da to više nikada neću ponoviti. Nekako sam mislio da to nije potrebno. No, budući da sam dobio poziv, prihvatio sam, i ovoga puta: Abida je dala glavnu riječ i pozvala se na svoju težinu, što su članovi žirija kritizirali.

– Mislim da ne bih trebala smršaviti, možda malo (smijeh)!“Iako je sve ovo super, ja sam najbolja što mogu biti”, rekla je Abida, koja je tijekom natjecanja promijenila tri mentora.

Iako bi neki rekli da je treći sretnik, u njenom slučaju nije bilo tako.

– Bio sam u timu Ane Bekute, ali sad me je Viki htjela, ne znam točno, sada sam uglavnom s njom. Mislim da ćemo se dobro uklopiti jer je ona osoba koja se zalaže za svoje natjecatelje – tako je rekla na početku sezone i kakva su bila njena očekivanja.