Zagonetke i vizualni testovi uvijek su privlačili pažnju ljudi.


Ovim testom možete testirati svoju moć zapažanja, sposobnost zaključivanja i svoju oštrinu vida.

Pažljivo pogledajte sliku.Možete li pronaći životinju skrivenu unutra?


RJEŠENJE:

BONUS:

Imam 40 godina. Razvedena, majka dvoje djece, školovana, teško bolesna od svoje 29. godine.Svjesno sam okrenuo leđa jednostavnom životu, shoppingu, autolupinama i putovanjima. Danas uživam u svojoj djeci, malim stvarima i poniznosti.

Roditelji, sestre i prijatelji mi kažu da im je žao što toliko “patim” zbog svih nedaća koje su mi se dogodile. I ja… ja sam sretna. Za mene to nisu bile poteškoće, već jednostavno izazovi života.

Ne mogu to nikome objasniti. Što god da se dogodi, ja u sebi nađem rješenje, ključ, mir. I bit ću dobro. Kad mi je bilo najteže često sam se kroz suze smijala samoj sebi.Sjedim i plačem i smijem se na sav glas sama sebi i kako je lud ovaj život da mi se baš to dogodilo.Mislim da me to spasilo na mnoge načine.

Nedavno sam se vratio iz Sjedinjenih Država jer sam mrzio ovu zemlju. Tamo sam 7 godina, dobar posao, uštedio dovoljno da kupim stan od nas.

Kad je izbio koronavirus, dobio sam otkaz i izgubio sam zdravstveno osiguranje. Doslovno sam provela 5 mjeseci kod kuće da se slučajno ne bih razboljela ili ozlijedila jer bih morala plaćati tisuće dolara za preglede.Ne znam mogu li ovdje naći posao, ali barem je manje stresno nego tamo.

Nisam ljubitelj životinja. Jako se bojim pasa, alergična sam na mačke.

Kad mi prijatelji koji imaju kućne ljubimce u stanu kažu da dođem kod njih, pokušavam ih izbjeći pa se nađemo vani, na kafiću ili negdje u parku. Nikada nisam osuđivao tvoju odluku da imaš životinju u stanu, ali sam osobno protiv toga.

Najveći problem je što mnogi misle da mogu otići kod nekoga i povesti psa sa sobom, ali ne daj Bože da je u mom dvorištu, mora biti u kući jer je navikao.

Ako mi se ne sviđa miris životinja, dlaka, hodanje oko moje hrane ili po jastucima, onda me nemate pravo dovoditi u neugodnu situaciju. Istodobno taj isti pas reži i skače na mene jer osjeća moj strah koji NE MOGU kontrolirati. Muka mi je od pasa u centrima, usporimo