– Da je svijet holivudskih zvijezda i više nego izopačen u pmalo čudan za obične ljude, u to smo se do sada jako puno puta mogli uvjeriti i sami. Iako na računima imaju milione dolara, opet nisu sretni, i neki od njih pokušavaju na sve moguće načine da pronađu sebe. 

Kći poznatih holivudskih glumaca Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh Jolie-Pitt, rođena je 27. svibnja 2006. u Namibiji, a prepoznatljivost je stekla po svom slavnom podrijetlu. Od trenutka kada je Šajlo došla na ovaj svijet, potomak poznatih roditelja, postala je žarište medijske pozornosti. Njezini su roditelji često raspravljali o njezinom posebnom ponašanju i individualnosti. Vrijedi spomenuti da je par, osim Šajlo, prirodnim putem dobio i blizanke Noksu i Vivijen, a istovremeno se brinuo o posvojenoj djeci Madoksu, Paksu i Zahari. Početni potomak Brada i Anđeline zove se Šajlo.

  • U to su vrijeme njezine uvodne slike otkupljene za nevjerojatnu svotu od sedam milijuna dolara, čime je postavljen novi rekord. Cjelokupna zarada kasnije je uplaćena u dobrotvorne svrhe. Vrijedno je napomenuti da je od sve djece ona jedina koja je zadržala pozitivnu i ohrabrujuću vezu sa svojim ocem, za razliku od svoje braće i sestara. Uz kontroverze oko njezinih roditelja, Šajlo je svjetsku medijsku pozornost privukla i svojim zapaženim postupcima, transformacijama i otvorenim izjavama. Mediji i javnost nerijetko su raspravljali o Šajlinom androginom smislu za modu, koji je postao odrednica njezine javne ličnosti.

Nagađanja o njezinoj želji da prijeđe u mužjaka i glasine da će je zvati John kruže već neko vrijeme. U javnom iskazu podrške, Angelina i Brad zalagali su se za slobodu svoje kćeri da izrazi svoje pravo ja, ističući važnost prihvaćanja jedinstvenog identiteta djece. Godine 2008. glumac je progovorio o odgoju njihovog djeteta, otkrivši da je njihova kći izabrala oslovljavanje muškim imenom. Anđelina je pak to otkriće ispričala dvije godine kasnije, ispričavši kako je sve počelo kada je njihova kćerkica imala samo tri godine.

Glumica je izjavila da je želja djeteta da se identificira kao dječak dovela do odluke da odsijeku kosu i nose mušku odjeću, jer zaista vjeruju da su dio muškog roda. Glumica je od početka bila žestoka zagovornica ovog izbora. Strani mediji objavili su da će Šilo/John također doživjeti promjenu spola, a već se uvelike slavi ovo dijete kao LGBTQ ikona.

Šajlino rastuće zanimanje za ples i umjetnost postaje sve očitije kako ona nastavlja rasti. Njezina strast prema plesu očita je kroz njezinu aktivnu uključenost u tečajeve plesa, koje je primijećeno pohađati u javnosti. Osim toga, njezini roditelji aktivno podupiru njezine umjetničke napore posjećujući njezine nastupe i druge aktivnosti u kojima sudjeluje. Kako nastavlja sazrijevati, raste znatiželja oko razvoja njezinih interesa i karijere, unatoč njezinoj mladosti. U svjetlu nedavnih događaja, njezina obiteljska dinamika privukla je pozornost.

Šajlo se ističe kao jedino dijete koje održava pozitivan odnos s Bradom Pittom. Kružila su nagađanja da se, kad navrši 18 godina, namjerava preseliti iz majčina doma i živjeti s njim. Kako prenose strani mediji, Šajlo, koja je na pragu 18. godine, ima želju za promjenama i nije nezadovoljna svojom majkom Anđelinom. Nadalje, njezina duboka naklonost prema Bradu i njezina bliska veza s ocem uvijek su bili očiti.