Oko Nede Ukraden u posljednje se vrijeme povela velika rasprava, što i ne čudi s obzirom na njezin status jedne od najzanimljivijih pjevačica na ovim prostorima. Očito je da je posjedovala neospornu privlačnost prema muškarcima, no ipak se stalno suočavala s nesrećom u svojim romantičnim nastojanjima. Začudo, usprkos svim kalkulacijama i promišljanjima, dosljedno je pravila nesretan izbor partnera.

Nakon pažljivog razmišljanja, Neda Ukraden, iznimno utjecajna osoba na srpskoj glazbenoj sceni, konačno je ostvarila svoju dugogodišnju težnju da se ponovno poveže sa svojim korijenima. U nedavnom razvoju događaja, ova kultna pjevačica donijela je odluku obnoviti i revitalizirati svoj stan, što je rezultiralo temeljito preuređenim prebivalištem. No, tijekom burnih devedesetih, Neda je iskreno priznala na koje je prepreke nailazila dok je prolazila kroz razdoblje previranja. Osim toga, otkrila je identitet poznatog poslovnog tajkuna koji je ponudio ključnu pomoć u njezinim najizazovnijim vremenima.

Potpunom transformacijom stare kuće Neda ju je vješto pretvorila u vilu iz snova koja oduzima dah. Prvi sretni posjetitelji imali su privilegiju uroniti u primamljiv i ugodan ambijent koji je stvorila ova talentirana pjevačica. Bilo je očito da Neda ne samo da uživa u svom novopronađenom utočištu, već je i iskoristila priliku da okupi svoje najdraže u ovom izvrsnom utočištu. Poznata bivša jugoslavenska ikona podijelila je zadivljujući izbor fotografija na raznim platformama društvenih medija, prikazujući svoj nedavno otkriveni raj. Ove slike nisu samo prikazivale njezinu blistavu prisutnost, već su prikazivale i njezine voljene pratioce, bliske prijatelje i obožavane članove obitelji. Nakon objave ovih zadivljujućih snimaka, zapljusnula je gomila komentara, a jedan je posebno izazvao snažne emocije. Nigdje drugdje ne možete pronaći isti osjećaj vedrine i smirenosti kao unutar zidova doma, gdje vam nježne riječi majke daju titulu voljenog sina.

Neda Ukraden, koja živi samo 30 kilometara od obale, odlučila je poboljšati svoje ležerne aktivnosti izgradnjom prostranog bazena unutar svog imanja, na radost svojih voljenih unuka. Podsjetimo, oko ljubavnih afera Nede Ukraden i prije je bilo neizvjesnosti, posebice oko njezina supruga Dragana Mirkovića. Unatoč tome, pojavila su se nedavna nagađanja koja pokazuju da je ovaj daroviti pjevač bio u vezi s Tonijem Bijelićem prije nego što je stupio u vezu s Draganom. Zamršenost njihove veze za “SVET” je otkrila sama Neda.

 

Iz moje osobne perspektive, smatram da je količina fokusa usmjerena na ovo pitanje preobilna. Toni je doista izvanredna osoba. Svaki pjevač koji je imao privilegiju surađivati ​​u Beču može potvrditi nemjerljivu pomoć koju nudi. Tijekom mog boravka u austrijskoj metropoli od 1992. do 1996. godine, kao i prilikom mog povratka 2008. godine kada sam unajmio stan, Tonijevo poznavanje njemačkog jezika pokazalo se od iznimne vrijednosti, a on mi je spremno pružio pomoć.

Nakon toga je iskreno odgovorila na upit postoji li između njih dublja veza koja nadilazi puko prijateljstvo.

Neda, iskreno govoreći, želi pojasniti da je dotična osoba osjetno mlađa od nje. Iako ne može dati definitivnu izjavu u vezi s njegovim osjećajima prema njoj, odlučila je na to gledati kao na kompliment. Važno je ponoviti da je on doista mlađi od nje i da je trenutno u privrženoj vezi s Draganom, zbog čega su bilo kakvi tračevi i nagađanja nebitni. Nedina namjera je zadržati svoju privatnost i suzdržati se od otkrivanja intimnih detalja o svojoj dubokoj ljubavi.