Suzana Mančić, nekadašnja zavodnica koja je ostavila neizbrisiv trag u kolektivnom sećanju bivše Jugoslavije, bila je neodoljiva po svojoj harizmi. Njen šarm privlačio je uzdahe muškaraca širom regiona.

Nakon osam godina braka s glazbenikom podnijela je zahtjev za razvod.Spominjanje njezina imena evocira sliku legende pop kulture. Jednom je u intervjuu spomenula da je primala stotine pisama od obožavatelja koji su joj nudili bračne ponude, putovanja, pa čak i traktore. Iskazivanje privrženosti bilo je u različitim oblicima – buketi postavljeni na pragu njezina stana; neki su čak otišli do te mjere da su spavali u dizalu nadajući se da će privući njezinu pozornost.Glazbenik je osoba za koju se udala prije osam godina, ali se kasnije razvela.

Dva braka dala su joj, kaže, puno ljubavi. Prvi je trajao osam godina i to s Nebojšom Kunićem koji je nekada bio član popularnog benda “Sedmorica mladih”. U to vrijeme rodile su im se dvije kćerke Teodora i Natalija. Kasnije je saznala da je drugima govorio da ona više nije lijepa ni mlada kad je tek napunila četrdesetu i da je nitko drugi neće oženiti osim njega.

Glazbenik se od nje razveo nakon osam godina braka.Imate sposobnost voljeti više puta—ili onoliko puta koliko odlučite otvoriti svoju dušu i srce za ljubav i biti voljeni zauzvrat. Nikada nisam imala tip muškarca – nisu bili pretjerano zgodni, ali svaki je imao svoju intrigu. To je bitno u ljubavi, da te neko zaintrigira – rekla je voditeljka svojevremeno za Lep i Hepi.

Trudila sam se cijelo vrijeme biti stroga majka, ali nisam svaki put uspjela. Kako s jedne strane djecu morate učiti redu i lijepom ponašanju, as druge strane morate im pružiti ljubav i nježnost. Ljuti me što se danas puno priča o pravima djece, a zaboravlja na njihove obaveze”, iskrena je bila voditeljica.

Moguće je voljeti više puta ili onoliko puta koliko otvorite svoju dušu i srce za ljubav, kao i koliko dopustite da budete voljeni. Nikada nisam imala takvog muškarca; nisu bili pretjerano zgodni, ali je svaki imao svoju misteriju. To je važno u ljubavi: da neko ima moć da te zaintrigira – rekla je voditeljka jednom davno za Lep i Hepi.

Moguće je voljeti više puta – ili onoliko puta – onoliko koliko otvorite svoju dušu i srce za ljubav i budete voljeni. Nikada nisam imala posebnu vrstu muškarca; nisu bili baš zgodni, ali svaki je imao svoju posebnu privlačnost. – To je bitno u ljubavi, da te neko zainteresuje – rekla je voditeljka u jednom trenutku za Lep i Hepi.

Moguće je voljeti više puta ili onoliko puta koliko si dopustite da otvorite svoju dušu da volite i budete voljeni. Osobno nikad nisam imala tip muškarca koji je pretjerano zgodan, ali svaki je imao svoju intrigu. U ljubavi je bitno da te netko zaintrigira”, rekla je svojedobno voditeljica za Lep i Happy. Suzana je prije 18 godina doživjela težak trenutak kada je procurila njezina privatna snimka, a to prisjeća kao najgore iskustvo u životu.

Suzana je teško prošla prije 18 godina kada je u javnost dospjela njezina privatna snimka. Ona to opisuje kao najgore iskustvo u svom životu.”Želio bih izbrisati tu fazu iz sjećanja, ali ona ostaje. Najgore iskušenje koje me zadesilo. Bila je to minijaturna smrt, nakon koje se jezivi mir nadrealno vratio u život: ulice vijugave i djeca koja se igraju. Zatvorio sam se unutra; rodbina Donijela sam kruh na kućni prag, pretpostavljajući da sam izgubila ambiciju, riješila sam se većeg dijela kolekcije kamera”, otkrila je Suzana gostujući u emisiji “Tet a Tet” koju emitira ATV.