Marija Šerifović doživjela je presudni trenutak u prosincu prošle godine kada je prigrlila najizvrsniju ulogu koja se može zamisliti – onu majke. U zadivljujućem gradu Los Angelesu na svijet je došao šarmantni dječak koji je odmah osvojio srca svakog člana obitelji. Unatoč posvećenosti sinu, slavna pjevačica uspjela je balansirati svoju karijeru i družiti se sa svojim obožavateljima putem društvenih mreža, pazeći da ne zapostavi niti jedan aspekt svog života.

Njeni pratitelji ostali su zatečeni neočekivano iskrenim odgovorom Marije Šerifović na pitanje o braku. Marija Šerifović iznijela je svoje mišljenje o braku, rekavši kako smatra da papirologija i pravni dokumenti samo dovode do komplikacija i dodatnog stresa. Prema njezinim riječima, prisutnost papirologije može stvoriti brojne probleme, čak i kada je u pitanju razvod.

Većina komentara na iskrene riječi Marije Šerifović bila je pozitivna, a njezino zanemarivanje zlonamjernih komentara vidljivo je iz izjave koju je dala u emisiji. Pjevačica je pojasnila da im nitko nema ovlasti određivati ​​kako će živjeti, koga će voljeti ili za koga će se udati. Doveli su u pitanje identitet osobe koja preuzima tu moć nad njihovim životnim izborima.

BIOGRAFIJA

Marija Šerifović, rođena 14. novembra 1984. u Kragujevcu, postala je majka surogat majčinstvom 2023. godine. S 12 godina debitirala je na festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku pjesmom “I will always love you” i izborila prvo mjesto.

Već na prvom nastupu osvojila je i žiri i publiku, ne ostavljajući nimalo sumnje da će je njezino izvanredno vokalno umijeće odvesti do vrhunca njezine glazbene karijere.

Po završetku srednjeg obrazovanja, Marija se seli u Beograd i započinje studij menadžmenta. Pokazavši svoj izniman talent, Marija je pokazala svoje vokalne sposobnosti zadivljujućom izvedbom pjesme „Dugo“ u Vrnjačkoj banji, čime je u konačnici zaslužila prestižnu nagradu za vrhunsku interpretaciju. Nakon debitantskog koncerta u Sava centru 21. veljače, ubrzo je uslijedila pobjeda na Beoviziji 8. ožujka, gdje je izašla kao pobjednica sa zadivljujućom pjesmom “Molitva”.

12. svibnja označio je značajnu prekretnicu za Srbiju, jer je slavila svoj prvi pobjednički trenutak kao suverena nacija. Tijekom 2008. godine predstavila je svoj album pod nazivom “Ja nisam anđeo” na kojem se nalazi kolekcija popularnih pjesama među kojima su Jedan dobar razlog, Sve po starom, Ne voliš je znam, Podvala, Zabranjena priča, Kasno da te menjam, Vreme je da krenem, Bolji život.

Sudjelovanje u drugoj sezoni reality showa “Farma” ekspresno je napustila zbog obaveza na koncertu u Areni 11. svibnja. Iako rijetko zadire u svoj privatni život, otkrila je neotkrivene aspekte svog privatnog života. autobiografski film “Ispovijest” koji je u Beogradu premijerno prikazan 27. studenog 2013. Upravo u ovom filmu hrabro je priznala svoju seksualnu orijentaciju kao homoseksualnu, čime je učvrstila status prve otvoreno deklarirane LGBT pjevačice u Srbiji.

Tijekom spomenutog nastupa, pjevačica je zadubila i u svoju osobnu povezanost s ocem Rajkom Šerifovićem. Kao rezultat kasnijih brakova, Marija ima dvoje polubraće i sestre: Dušana, koji je nažalost preminuo 2013. godine nakon teške bolesti, i Danijela Pavlovića, koji je zapaženo sudjelovao u natjecanju “Operacija Trijumf”.

Marija Šerifović početkom prosinca uz pomoć surogat majke na svijet je poželjela sina Maria. Mario se rodio u Los Angelesu, a ovom značajnom događaju prisustvovala je i sama pjevačica. Kako kaže Marija Šerifović u intervjuu za “Blic”, put koji je prošla do majke trajao je dvije godine.