Ubrzo nakon dolaska novorođenog sina poznatog glumca Miloša Bikovića u Beograd, glumac i njegova partnerica, odvjetnica Ivana Malić, krenuli su na put u Moskvu. Par s ljubavlju svog dječaka naziva Malim Vasilijem, a on sada počinje svoje prve dane okružen melodičnim tonovima ruskog jezika.

Na užurbanim ruskim trgovima, on ležerno šeta dok se nalazi u svojim udobnim kolicima, pronalazeći utjehu u miru svog novog prebivališta. Njegovi odani roditelji predani su tome da mu osiguraju najveću udobnost unutar zidova svog nježnog doma, čak su se potrudili da ga besprijekorno odjenu, čime je stekao cijenjenu reputaciju najmodernijeg djeteta u gradu. Nevjerojatna sličnost između sina Miloša Bikovića i njega i dalje je enigma obavijena velom tajne koju čuvaju i glumac i odvjetnik kako bi svog nasljednika zaštitili od znatiželjnih medijskih pogleda.

  • Identitet malog djeteta i dalje nam izmiče čak i nakon razdoblja od 4 mjeseca, ali sigurno je pretpostaviti da ga krase vrhunske robne marke za bebe, što pridonosi njegovoj neosporivoj dražesnosti. U nedavnoj objavi na društvenim mrežama, Ivana je ponosno pokazala besprijekoran smisao za modu svoje bebe dok su zajedno pozirale na stjenovitom terenu. Fotografija je bila popraćena iskrenim natpisom i jednim srcem emotikonom koji je otkrivao da je njezino dijete navršilo 4 mjeseca. Dok je Vasilijevo lice ostalo skriveno na slici, iz Ivaninog zagrljaja bilo je vidljivo da je on u posljednja 4 mjeseca doživio značajan porast u stasu i težini.
    Nevjerojatna sličnost u fizičkim osobinama između Miloša i njegovih rođaka po ocu jasan je pokazatelj njegove genetske povezanosti s očevom lozom. Točno vrijeme koje su Miloš i Ivana proveli u inozemstvu ostaje misterij, a javnost s nestrpljenjem očekuje detaljne novosti od samog glumca o njegovom putu u roditeljstvo. U prethodnom upitu, Vasilije još nije bio ušao u svijet, ali sada kada je stekao iskustvo iz prve ruke, postoji povećana znatiželja da još jednom čuje od Miloša, posebno u vezi s bilo kakvim promjenama u njegovim prioritetima ili rutinama kao rezultat svoju novu ulogu roditelja.

Osnivanje Zaklade predvodio je Miloš Biković, svjetski priznati glumac poznat po iznimnom talentu. Njegova izvanredna prisutnost može se osjetiti ne samo u Srbiji nego i diljem svijeta, budući da krasi glumačku postavu vrlo hvaljenih filmova koji osvajaju publiku kako u njegovoj domovini tako iu Rusiji.

Osim toga, Miloš Biković se nedavno prihvatio obaveza očinstva, što ukazuje na to da vjerojatno ima malo slobodnog vremena. No, ovaj renomirani izvođač nije od onih koji ostaju besposleni. Pokrenuo je inicijativu za osnivanje Zaklade “Miloš Biković”, koja se zalaže za pružanje pomoći ambicioznim pojedincima u njihovoj potrazi za naprednim obrazovanjem i usavršavanjem, osnažujući ih da u potpunosti oslobode svoj osobni i profesionalni potencijal. Osnivanjem svoje istoimene zaklade, Miloš Biković izražava zahvalnost na prilici da se poveže s pojedincima iz cijeloga svijeta. Smatra da su njihova postignuća zapanjujuća, ali ono što doista ostavlja trajan dojam je njihova spremnost da podijele svoje znanje, stručnost i mreže s talentiranim mladim pojedincima iz Srbije.

Glumac čvrsto vjeruje da oni mogu djelovati kao provodnik, povezujući najučinkovitije metode, talente i stručnost, što u konačnici čini Srbiju atraktivnom destinacijom ne samo za mlade pojedince u zemlji, već i za one iz drugih naroda. Proteklih mjeseci tim Zaklade “Miloš Biković” bio je zatrpan prijavama i marljivo je obavio brojne razgovore sa studentima svih akademskih disciplina. Ovi intervjui imali su za cilj točnu procjenu njihovih potreba i odabir početne skupine sudionika. Zaklada “Miloš Biković” sebe zamišlja kao zanimljivu platformu koja omogućuje razmjenu znanja, pruža vrijedna praktična iskustva i nudi mentorstvo cijenjenih znanstvenika i stručnjaka iz različitih područja.