Aleksandra Prijović, renomirana pjevačica, već duže vrijeme osvaja publiku izuzetnim nastupima na istaknutim koncertima širom zemlje i okruženja, postavljajući dosad neviđene rekorde. Ipak, ponovno su je svladale emocije dok je krasila pozornicu. Aleksandra je zatekla suze tijekom izvođenja iskrene pjesme “Sve po starom”, posvećene njezinoj voljenoj baki i djedu. Publika je odgovorila gromoglasnim pljeskom, priznajući dubinu njezinih emocija, a pjevačica je iskoristila trenutak da izrazi svoju zahvalnost onima koji su je dirnuli do suza.

Sa suzama koje su tekle niz lica, baka i djed su je gledali s neizmjernim ponosom, očarani njezinim iskrenim riječima. Njezin osjećaj pogodio je žicu svakoga tko je ikada osjetio duboku ljubav i neodoljive emocije koje prate prisutnost bake i djeda. “Nijedna druga ljubav ne može se usporediti s onom koju gajim za tebe”, izjavila je, ostavljajući neizbrisiv dojam na sve koji su slušali.

  • Za ovaj poseban događaj, Aleksandra je pokazala svoju brižljivost u odabiru ansambla koji je doista bio jedinstven. Odlučila se za upečatljivu kombinaciju crnog donjeg rublja i prozirne haljine ukrašene svjetlucavim cirkonima. Dok je krasila pozornicu kako bi izvela svoje najdraže pjesme, nekoliko se gledatelja nije moglo a da se ne zapita hoće li njezina ekstravagantna odjeća nadmašiti njezine iznimne vokalne talente i zaraznu energiju. Nažalost, Aleksandra je nakon prvog koncerta u Rijeci izgubila glas, što je izazvalo zabrinutost zbog mogućeg otkazivanja njezinog drugog nastupa. Unatoč tome, pokazujući nevjerojatnu odlučnost, skupila je snagu da nastavi, unatoč tome što se borila s dugogodišnjim problemom glasa.

Njezin najveći fokus, dok je stajala na pozornici, bio je vaš užitak. Nije mogla poreći da kad se jutros probudila, njezin glas nije bio nigdje i nije se mogla sjetiti vremena kad je bila u tako lošem stanju. Ipak, samouvjereno tvrdi da se večeras osjeća snažnije i zdravije nego ikada prije. Želja joj je da uživate u ovom trenutku, kao što i ona uživa uz vas. Ovo proglašenje izazvalo je gromoglasan pljesak i ovacije publike.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

  • Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.