Dok su Cece Ražnatović i njezina kći Anastasija jedine članice svoje glazbene obitelji koje se službeno bave glazbom, možda će iznenaditi činjenica da je Lidija Ocokoljić bila na rubu izdavanja vlastitog albuma.

Tijekom epizode “Nedjeljom na Minimaks” u srpnju 1996. Cecina sestra obvezala se producirati album. Nažalost, obećanje nije ispunila, što je jako razočaralo poznatu voditeljicu. Sama Ceca je objasnila da iako ima želju da se bavi, manjak sigurnosti je koči da se u potpunosti posveti karijeri u estradi.

  • Zaigrano, Minimax je doveo u pitanje vezu između Lidije i Ceci, implicirajući da će Lidiju uvijek zasjeniti Ceci. Na to je Lidija odlučno izrazila nezainteresiranost za takvu ulogu. Kao sestra Mirka Tabaševića, Lidija je dosljedno primarna podrška omiljenoj folk zvijezdi. Odabirom da ostane iza scene, Lidijine glazbene sposobnosti možda su zanemarene. Unatoč tome, Lidija ostaje Cecina osoba od povjerenja, često nazivana misterioznom prisutnošću koja ostaje u pozadini.
    Ideja otkrivanja detalja o mom osobnom životu nikada mi se nije sviđala, jer je u suprotnosti s načinom na koji živim. Nikada mi nije bilo potrebno biti u središtu pozornosti jer je moja predanost obitelji očita. Svijet biznisa obuhvaća i izazovna i ugodna iskustva, smatra i Lidija koja je u zajednici s bivšim nogometašem Predragom Ocokoljićem postala majka četvero djece.

Poznata kao “srpska majka”, Ceca, izvornog imena Svetlana Ražnatović (ranije Veličković), poznata je turbo-folk pjevačica porijeklom iz Srbije. Tijekom svoje opsežne višegodišnje karijere, Ceca je producirala ukupno šesnaest studijskih albuma, postigavši ​​impresivnu prodaju od oko sedam milijuna primjeraka. Ovo izvanredno postignuće učvršćuje njenu poziciju jedne od najuspješnijih srpskih umjetnica svih vremena. Osim glazbenog bavljenja, Ceca se otisnula i u sfere glume i poduzetništva.

Teško je precijeniti utjecaj koji je Svetlana Ražnatović, nekadašnja Veličković, imala na srpsku glazbu i kulturu. Njezini albumi i pjesme neprimjetno su postali dio kulturnog tkiva zemlje. Rođena 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, u vrijeme dok je Srbija bila socijalistička republika, Svetlana je odrastala u skromnom domaćinstvu. Roditeljima Miri, učiteljici i Slobodanu Veličkoviću, bravaru, pridružila se i mlađa sestra Lidija, koja je rođena samo 11 mjeseci nakon nje. Utjecaj bake i djeda odigrao je značajnu ulogu u oblikovanju njezinih godina odrastanja.

Cecin izuzetan glazbeni talent i ljubav prema glazbi očituju se od malih nogu. Odluka o glazbenom putu nakon završene osnovne škole označila je značajnu prekretnicu u njezinu životu. No, Ceca je shvatila i važnost obrazovanja te je briljirala u srednjoj veterinarskoj školi koju je završila s odličnim uspjehom. Ovo razdoblje njezina života poslužilo je kao temelj za njezina buduća postignuća, pokazujući njezinu vještinu u usklađivanju svojih akademskih težnji s ciljevima u karijeri.

Svetlana Ražnatović, poznata pod umjetničkim imenom Ceca, na svoj je glazbeni put krenula u nježnoj dobi. Sa samo devet godina debitirala je na pozornici. No, tek na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju, kada je imala trinaest godina, njezin izniman dar zaokupio je zanimanje cijenjenog harmonikaša Mirka Kodića. Od tog trenutka Kodić preuzima ključnu ulogu njezina mentora, pružajući neprocjenjivu podršku tijekom stvaranja njezina prvog albuma.