Milan Ponjević, poznati srpski glumac filmova za odrasle poznat pod pseudonimom Lanmi Miami, nedavno je na Instagramu podijelio fotografiju svoje supruge i izazvao buru u komentarima. Lanmi je podijelio kolekciju fotografija njega i njegove supruge koje dokumentiraju njihovu ležernu večernju šetnju i odlazak u kino. U komentarima su Lanmi kritizirali što nije otkrila ime svoje supruge i Instagram profil.

Među brojnim komentarima na Instagram objavu srpskog glumca filmova za odrasle, koji trenutno boravi u Sjedinjenim Državama, posebno se ističe jedan:Sadržaj se nastavlja nakon objave“Taguj ženu da je pronađeš na Instagramu.” Uz to, odgovarajući na komentare svojih pratitelja, otvoreno je otkrio da mu je supruga meksičkog podrijetla te se obratio i onima koji su iskazivali ljubomoru. Ponjević je odgovorio na komentar koji kaže: “Ovaj čovjek ima sreće jer je oženjen ženom koja pristaje snimati seks s drugim ženama. »

DODATNA PRIČA:

Kurkuma je trenutno jedna od najproučavanijih biljaka na svijetu. Njegova ljekovita svojstva i sastojci (uglavnom kurkumin) bili su predmet više od 5600 objavljenih recenziranih biomedicinskih studija.

U ayurvedi i tradicionalnoj kineskoj medicini koristi se više od 4000 godina, a prati je glas najljekovitije biljke na svijetu, čije su djelovanje potvrdili brojni znanstveni radovi.Učinkovitost kurkume – problem apsorpcije.

Učinkovitost kurkume i kurkumina dugo je bila ograničena zbog slabe apsorpcije u krv.

Dakle, ako ste već uzimali kurkumu i niste primijetili poboljšanje, uzrok je bila slaba apsorpcija u premalim količinama.Kurkumin je biljna tvar sadržana u kurkumi koja ima najjače ljekovito djelovanje.

puno gube ljekovita eterična ulja, kojih 7% sadrži korijen.

Problem apsorpcije savršeno je riješen u pripravku BCM-95 koji objedinjuje kurkumin i eterično ulje kurkume.