Muzički duo je u više navrata velikodušno dozvolio TV ekipama da uđu u njihovu toplu i gostoljubivu porodičnu kuću, dajući im pogled iznutra na njihova izuzetna ulaganja i besprijekoran ukus dok su svoj dvospratni dom ukrašavali luksuznim detaljima. Elegantno stepenište ukrašeno kitnjastim namještajem razdvaja spavaće sobe od dnevnog boravka i blagovaonice.

 

Težište interesovanja vatrenih pratilaca putovanja muzičkog para neočekivano se pomerilo u ćošak, zahvaljujući njihovom nasledniku, studentu prava Ivanu. Uprkos svojim kompaktnim dimenzijama, kuhinja je idealna za tročlanu porodicu, što nagoveštava mogućnost da kod kuće žive dva iskusna kuvara. Bilja se brine o osnovnim pripremama.

Kuhinja odražava utjecaj španjolske arhitektonske estetike, sa živim žutim elementima koji se neprimjetno stapaju s besprijekornim bijelim pločicama i sofisticiranim sivim radnim pločama kako bi stvorili živahan i energičan prostor za kuhanje.

Čuvena srpska folk pevačica Biljana Jevtić osvojila je srca publike svojim iskrenim melodijama, među kojima su hitovi poput „Evo ti srca na dlana”, „Krelet da je oj život”, „Opasna je igra ta” i „Suzo jedina”. Biljana je rođena 17. oktobra 1959. godine u selu Grejač između Aleksinca i Niša, a od ranih osamdesetih živi i bavi se muzikom u Beogradu.