Pavel Globa, poznati ruski astrolog s četiri desetljeća iskustva, uživa veliku slavu u bivšim sovjetskim republikama. U svom nedavnom predviđanju prorekao je da će 2024. godina donijeti obilje radosti i blagostanja za pojedince svih horoskopskih znakova.

Prema načelima kineske astrologije, nadolazeća 2024. godina označena je kao godina Zelenog stabla i Zmaja. Ova povoljna kombinacija predviđa mnoštvo postignuća, sreću i povoljne novčane pomake za osobe rođene u horoskopskim znakovima Vodenjaka i Riba. Sada ćemo istražiti sažeti pregled onoga što vaš horoskop sprema za nadolazeće razdoblje od dvanaest mjeseci.

Vodenjaci, pripremite se za uzbudljive promjene koje su pred vama. Došlo je vrijeme da Vodenjaci razjasne svoje želje i korake potrebne da ih ostvare. Svaka odluka koju donesete polučit će povoljne ishode i donijeti vam ogromnu sreću. Uskoro počinje novo, dugo očekivano poglavlje u vašem životu! Svaki smjer koji odlučite slijediti vodit će vas prema obilju i prosperitetu.

Godine 2024., osobe u znaku Riba krenut će na putovanje koje podsjeća na zadivljujuću knjigu priča, gdje trijumf čeka u svakom aspektu njihovih života, bilo da se radi o području poslovanja, financija ili osobnih veza. Iznenađujuće, njihov profesionalni put doživjet će nepredviđen zaokret, predstavljajući i prilike i izazove koji bi ih mogli dovesti u pitanje je li njihovo trenutno zanimanje u skladu s njihovim pravim strastima. Međutim, kako se ljetni mjeseci budu približavali, Ribe će osjećati sve veću sklonost da ostave nezadovoljavajuće poslove iza sebe, krenu u nove karijere ili čak istraže područje poduzetništva. Svi sukobi i nesuglasice će nestati u zaborav, stvarajući mjesta za skladne i ispunjavajuće odnose.

BONUS TEKST

Osjećate li umor, letargiju i nedostatak energije nakon buđenja? Možda ove simptome pripisujete pojavi proljetnog umora. Međutim, važno je biti oprezan jer ovi pokazatelji mogu biti znakovi upozorenja na značajniji temeljni problem.

Usred raširene rasprave o proljetnom umoru, ključno je biti oprezan i prepoznati da umor može ukazivati na temeljne zdravstvene probleme značajnije prirode. Nedovoljna prehrana, sjedilački način života, komplikacije sa štitnjačom, anemija i kronične bolesti među potencijalnim su čimbenicima koji pridonose vašoj nemilosrdnoj iscrpljenosti.

U slučaju da imate osjećaj umora i osigurate dovoljnu količinu sna, ključno je uzeti u obzir dijabetes kao potencijalni faktor. To je posebno važno za osobe starije od 45 godina, one s prekomjernom težinom ili one s obiteljskom predispozicijom za dijabetes.

Simptomi depresije obuhvaćaju više od samog emocionalnog stresa; mogu se očitovati kao umor i stalni osjećaj umora. Ovo stanje mentalnog zdravlja nadilazi osjećaje tuge i može predstavljati fizičke znakove, uključujući stalnu iscrpljenost, poremećaje u obrascima spavanja i smanjeni apetit.

Kako biste poboljšali svoje opće blagostanje i održali optimalnu razinu energije, preporučljivo je uključiti veću količinu svježih namirnica u svoju prehranu, osobito onih koje obiluju vitaminom C. Osim toga, bitno je dati prednost konzumaciji vitamina B kompleksa i vitamina D, jer igraju vitalnu ulogu u jačanju živčanog sustava i održavanju zdrave energetske ravnoteže. Preporuča se ograničiti unos šećera i prerađene hrane kako biste spriječili nagli val energije praćen brzim padom i osjećajem iscrpljenosti.

Bavljenje tjelovježbom još je jedna opcija koju treba razmotriti. Iako možda nije najprivlačniji izbor, održavanje dosljedne rutine tjelesne aktivnosti ima potencijal uvelike poboljšati vaše emocionalno stanje i potaknuti vašu vitalnost. Preporuka je da svakodnevne šetnje na otvorenom pređu u naviku, pišu Vijesti.me.