U razgovoru za Star Nada je podijelila svoje mišljenje o oporuci i planovima za sprovod. I premda je Lepa Lukić bila uznemirena na ova pitanja, Nada nije imala ništa protiv. Izrazila je želju da bude sahranjena u Beogradu, točnije na Bežanskom groblju.

Iako se od bivšeg supruga Ace razvela prije gotovo dva desetljeća zbog nevjere, Nada je izabrala da bude pokopana pored njega kada za to dođe vrijeme. Naime, Nada i Ace imaju dvoje djece, Itanu i Sashu.

Nada je priznala da se njezin izbor može kritizirati, no ostaje nepokolebljiva u svojoj odluci i smatra je izrazom svoje konačne odluke i osobnog stava.Pjevačica je naglasila da nije imala potrebu pisati oporuku jer među njezinom djecom nema zategnutih odnosa.Vrlo dobro poznaju imovinu i imaju jasnu predodžbu o tome kako će ona biti raspoređena.

Pjevačica nije izrazila zabrinutost oko nagodbe i podjele imovine, budući da su ona i njezin pokojni suprug ta pitanja već za života riješili. Vrijedi istaknuti da je Nada Obrić nedavno po četvrti put pobijedila rak, što znači da je pred njom još mnogo radosnih godina dok svoju publiku nastavlja osvajati svježom i zaraznom glazbom.