Jovana Jeremić, voditeljica poznata po svojoj iskrenosti, neustrašivo je zaronila u sferu intime, otkrivši kako najnekonvencionalniju lokaciju na kojoj je vodila ljubav, tako i ultimativni prirodni afrodizijak. Unatoč svojoj reputaciji neskrivene iskrenosti, Jovana ističe svoju iznenađujuće konzervativnu prirodu, izazivajući pretpostavke mnogih.

Tijekom gostovanja u emisiji “Intimna pitanja” Jeremićka je otvoreno otkrila najnekonvencionalniju lokaciju na kojoj je imala intimne aktivnosti.

Jovana je priznala da ima iznenađujuće otkriće koje bi moglo biti dočekano s nevjericom. Otkrila je kako preferira intimne aktivnosti isključivo na krevetu jer su joj druga mjesta neudobna. Iako je priznala pokušaje alternativnih postavki, na kraju je zaključila da joj krevet pruža najoptimalnije iskustvo.

Jeremićka je ispričala da je to jednom pokušala, dok je sjedila na prednjem sjedalu automobila, ali da nije bilo idealno. Najviše voli krevet jer joj omogućuje slobodu da se uzdigne. Sebe opisuje kao umjetnicu kako u svojim profesionalnim nastojanjima tako i u stvarima srca.

Kad su je upitali o korištenju pomagala u intimnim odnosima, odgovorila je odlučnim ne i otkrila ključ strastvenije povezanosti između partnera: dva najmoćnija prirodna afrodizijaka. Prvi afrodizijak je iskrena i duboka ljubav prema ženi, dok je drugi poznat kao Pyro’s Viagra, posebno pripremljena kobasica Pyra. Gospodo, poslušajte ovaj savjet domaćina i pokušajte – nećete se razočarati.

Jovana je dalje otkrila da noću može mirno odmarati jer nema eksplicitnih snimaka i fotografija kod sebe.

BIOGRAFIJA

Jovana Jeremić ponovo je izazvala polemiku izjavom da Karleuša planira da ponovo stupi u brak.

Tijekom gostovanja u emisiji Puls Srbije, proslavljena voditeljica progovorila je o zajednici Jelene i Duška, rasvijetlivši njihov brak.

Jeremić je napomenuo da Duška često susreće u restoranima, jer obojica ručaju u istim objektima. Duška se u tim prilikama često može vidjeti kako večera sa svojim kćerima. Jeremić je napomenuo i da se na prethodnim susretima opraštao od Duška i njegovih kćeri. Prema Jeremićevim riječima, Duško je uljudna osoba koja dosljedno odgovara drugima i ima spokojan stav. Jeremić smatra da svoje probleme trebaju riješiti sporazumno. Ako im je brak istekao, Jeremić predlaže da se razdvoje kao pojedinci, ali da zadrže prijateljstvo.

– Ovo je čisti inat. Odbijam ti dati razvod, a razvest ću se samo kad meni bude odgovaralo. Imam predviđanje da će Jelena Karleuša naći novog muža, a on će biti stranac iz Amerike. Bit će vješt borac na globalnoj sceni. Možda će čak imati još jedno dijete. Moguće je da se varam, ali ovako zamišljam Jeleninu budućnost, kaže Jeremić. Jovana je danas vrlo uspješna voditeljica televizije Pink i oduvijek je čvrsto vjerovala u vlastiti uspjeh. Tko zna, možda je Jeleni i Dušku sve predvidjela.

Međutim, u Jovaninoj situaciji sreća nije bila jedina odrednica njezina uspjeha. Ostvarenje njezinih ciljeva zahtijevalo je značajan napor i predanost, što je detaljno opisano u njezinoj biografiji. Nakon što je diplomirala, Jovana je umjesto odvjetništva odlučila nastaviti karijeru TV voditeljice. U početku je poslušala majčin savjet i napustila tu poziciju, no brzo je otkrila svoju pravu strast prema voditeljstvu i vratila se na teren. Jovana je svojom elokvencijom i šarmom počela voditi popularni reality show “Parovi” na televizijskoj mreži “Happy”.

Po završetku studija, Jovana je krenula u karijeru voditeljice-saradnice. Imala je priliku da izvještava o raznim događajima uz svoju cijenjenu kolegicu Sanju Marinković, koja je vodila vrlo zapaženu zabavnu emisiju “Magazin IN” na TV “Pink”. Nakon što je provela na TV “Pink”, Jovana je odlučila da učestvuje u izboru TV ličnosti koje organizuje RTS. Nevjerojatno, odabrana je među 17.000 drugih kandidata. Ipak, 2014. godine Jovana je donijela odluku o raskidu s ovom medijskom kućom i pridružila se TV “Happy”. Tu je ostala do 2017. kada je zbog trudnoće napravila pauzu u karijeri.

Pre nego što je preuzela ulogu istaknute ličnosti rijalitija “Parovi”, Jovana je bila voditeljka obrazovne emisije “Jutarnji program” na već pomenutoj televiziji “Happy”. Malo je poznata činjenica da je ova voditeljica rođena 25. listopada 1990. godine, čime je navršila mlade 32 godine. S obzirom na njezinu široku prisutnost na televiziji, mnogi pojedinci pogrešno vjeruju da je bila stalnica u industriji znatno dulje vrijeme.