– Veljko Ražnatović, u odnosu na svoju majku Cecu, ne voli baš puno da se eksponira u javnosti. Prije tri godine se povukao iz Beograda, i preselio se u Titel, odakle je i njegova supruga Bogdana. Sada je zajedno sa njom, postao roditelj po treći puta, i dobili su i trećeg sina. 

Veljko Ražnatović rijetko se pojavljuje u javnosti i rijetko se pojavljuje u emisijama, prvenstveno zbog nepokolebljive posvećenosti boksačkoj karijeri i rigoroznom režimu dnevnih treninga. Nakon što je napravio manji presedan, odlučio se hrabro suočiti s kamerama i otvoreno razgovarati o raznim aspektima svog sadašnjeg života. Važno je napomenuti da se najzvučniji spor u našoj javnoj sferi nedvojbeno vodi oko desetljetne pravne bitke između Svetlane Ražnatović i Jelene Karleuše, višegodišnjeg razglašenog sukoba.

Povodom ovog sukoba, i Ceca i njena deca su skloni ćutanju, međutim Veljko je ovom prilikom u emisiji dobio hrabro pitanje koje se tiče Jelene. Tijekom intervjua voditelj se posebno raspitao koja je omiljena pjesma pop dive mladog Ražnatovića, kakvo je mišljenje o njoj te vežu li ga uz nju neki “negativni” osjećaji. Na pitanje koja mu je najdraža Karleušina pjesma, Veljko je jednostavno odgovorio da nema neki poseban preferencija i da o tome nije previše razmišljao.

Dotični je odgovor nedvojbeno izazvao znatnu količinu komešanja, brzo se poput šumskog požara proširivši raznim platformama društvenih medija. Naime, Veljko Ražnatović i Bogdana u veselju su dočekali svog trećeg sina, a slavlje s najmilijima potrajalo je do kasno u noć. Proslavu su svojom nazočnošću uveličali dragi prijatelji, dragi članovi obitelji, te mnoštvo uglednih pojedinaca. Nakon velikog slavlja, Ražnatović je hitno krenuo u Titel, gdje živi zajedno sa suprugom i djecom.

Par je osobno nadgledao renoviranje svoje kuće kako bi se uskladio s njihovim jedinstvenim preferencijama, a prostrani bazen sada krasi njihovo dvorište. Veljko često iskazuje svoju sklonost mirnom životu izvan užurbanog grada, au Beograd dolazi samo kada je to potrebno zbog obaveza. Nakon što je stigao još jedan nasljednik, Veljko je pokazao kako učinkovito koristi svoje slobodno vrijeme i u njemu uživa.

Naime, Cecin sin posegnuo je iz prostranog bazena koji se nalazi u rezidenciji u Titulu. Veselog izraza lica uhvatio je trenutak i podijelio ga na svom osobnom Instagram profilu. Dopustite nam da vam skrenemo pažnju da su ponosni roditelji svom sinu dali ime Isaiah, a evo koji je značaj toga. Ime Isaiah, muško ime, potječe od starohebrejskog izraza yashaya, koji označava vjerovanje da je Bog spasenje.

Varijacije ovog imena uključuju Isaije, Isailo, Isajlo i Isvija. Izaija, starozavjetni prorok carske loze, posjedovao je čudesnu sposobnost da prizove vodu ispod brda Sion svojim molitvama tijekom opsade Jeruzalema, kako su vjerovali kršćani. Njegova proročka služba odvijala se otprilike sedamsto godina prije Kristova rođenja. Podsjećamo da su Veljko i Bogdana u svoju obitelj već primili dvoje djece, od kojih jedno nosi ime Željko, po djedu, dok se drugo dijete zove Krstan.