– Jelena Karleuša i Duško Tošić internet portale pune već posljednjih 5 godina, od njene afere sa Ognjen Vranješom. Jednostavno, od tog dana njih dvoje više ne žive zajedno, ali se još uvijek nisu razvei. Mnogi su ubijeđeni da je u pitanju marketing sa njihove strane…

Jelena Karleuša pojavila se na Dedinju kako bi ispunila svoju građansku dužnost i glasala, a svojim izgledom oduševila je sve prisutne. Nakon glasovanja, Jelena je ponosno pozirala fotografima, a pričala je i o svom odnosu sa suprugom. – Ja sam netko koga svi vole spominjati i napadati. Ne može se poreći da moju karijeru određujem ja. Ostale sam pustila da pričaju o gorućim temama…”, rekla je Karyusha komentirajući nedavnu izjavu njezina supruga Duška Tošića nakon pomutnje koju je izazvalo Curielovo dopisivanje sa Severinom. – Njegova izjava Curielu je još jedna zanimljiva priča…

Stavljao je ljudima oružje u ruke… Ne znam što bih rekao, da sam ostao bez riječi. Nikada ne bih loše govorio o ocu svoje djece i ostajem pri svojoj izjavi da ću mu skočiti na desetku, što god on rekao o meni. “ rekla je Jelena. Podsjetimo, pjevačica se na Dedinju pojavila u bijeloj haljini u kombinaciji plave i crvene, koje su ujedno i boje srpske zastave. Ima veliki šešir na glavi i bijele naočale. Duško Tošić, pak, želi stati na kraj nagađanjima o vezi sa Severinom.

Popularni sportaš je u ekskluzivnoj izjavi za Kurir rekao da je kontaktirao hrvatsku pjevačicu kako bi pjevali na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj. Prema njegovim riječima, bliski prijatelji sugerirali su mu da bi bilo bolje angažirati Severinu da pjeva na njihovim zabavama. – Nedavno sam kupio jahtu na Bosporu i htio sam to proslaviti, a moji prijatelji iz grupe “Whats up” su predložili da nam pjeva Severina. E, zato sam se i javio – rekao je ljubazno Tošić za Kurir.

Podsjetimo, danas su u javnost izašla privatna pisma između Severine i Duška, a rat između njih dvoje počeo je nakon što je JK javno osudila Severinine izjave na temu Srebrenice, a to je hrvatski pjevač iznio u intervjuu tijekom svog boravka. Sarajevo. Inače, Dusko je jutros na društvenim mrežama objavio snimak jahte usidrene u Bosporu, a ostaje da se vidi je li ta barka njegovo tijelo.