Umjetnost tetoviranja služi kao sredstvo osobnog izražavanja, no bezbrojni pojedinci osjećaju grižnju savjesti kada njihove tetovaže ne ispune njihova očekivanja ili kada se nađu ukrašeni dizajnom koji više ne odgovara njihovim preferencijama – poput imena bivšeg romantični partner iz prošlih godina. Međutim, priča o žalosnoj tetovaži jednog čovjeka ima jedinstveni obrat jer je na kraju razotkrila njegovu izvanbračnu aferu.

Supružnik određene osobe ispričao je kako su bili u bračnoj zajednici 19 godina, tijekom kojih njihov partner nikada nije pokazao sklonost tetoviranju. Međutim, prije otprilike godinu dana iznenada je izrazio novu želju za jednim, navodeći svog šogora kao izvor inspiracije. U početku, žena nije previše razmišljala o tome kada se njezin muž vratio kući s tetovažom ljiljana na prsima. Tek je kasnije razotkrila stvarnost iza njegove odluke.

Žena, koja ostaje nepoznata, podijelila je svoju priču na Redditu, izražavajući svoj sve veći skepticizam jer ju je suprug sprječavao da ga prati na raznim poslovnim okupljanjima i društvenim prilikama. U početku je svoju nevoljkost pripisivao tekućoj pandemiji COVID-19, ali kako se situacija popravljala, trudio se smisliti još jedan uvjerljiv izgovor i na kraju je popustio, dopuštajući joj da mu se pridruži.

Nakon njihovog susreta, slučajno se susrela s jednom od supružnikovih kolegica, ženom po imenu Lili, i brzo je povezala svoje ime i umjetničko djelo ispisano tintom koje je ukrašavalo tijelo njezina supruga.

U svom je pisanju izrazila suprugovo inzistiranje na tome da se to samo slučajno dogodilo. Unatoč tome što mi je intuicija govorila drugačije, pokušala sam odbaciti svoje sumnje kada je neočekivano izrazio želju da se tetovira. Na kraju je priznao da je dvije godine bio u izvanbračnoj aferi.

Međutim, čin izdaje nije time zaključen. Nakon početne tetovaže, njezin je suprug otprilike godinu dana kasnije u svoju tetovažu uključio bršljan. Kasnije je otkrila da je Lili rodila kćer po imenu Ivy.

Iako žena nije otkrila je li Ivy biološko dijete njezina supružnika, izrazila je nemogućnost da mu oprosti aferu i želju da okončaju njihov brak.

Unatoč njegovim molbama za pomirenje, ne mogu se natjerati da mu oprostim. Šok situacije još uvijek je prisutan u meni. On predlaže savjetovanje kao moguće rješenje, ali ne mogu prihvatiti tu ideju. Naš brak traje 19 godina, tijekom kojih me on uspješno uvjerio da je moje neodobravanje njegove tetovaže neutemeljeno. Nadrealno je iskustvo naći se u dobi od 43 godine, suočavajući se sa stvarnošću razvoda”, priznala je.

Žena je dobila izljev podrške u komentarima, a mnogi su ljudi pljeskali njezinoj odluci da se zauzme za sebe i traži razvod, potvrđujući da je napravila pravi izbor.

Izrazili su joj zaprepaštenje i podršku u odgovoru na otkriće da je njezin bivši suprug bio u dvogodišnjoj aferi i sada nastoji popraviti njihov brak. Pohvalili su je jer se zauzela za sebe i suosjećali s teškom situacijom s kojom se suočavala. Neki su čak otišli toliko daleko da su njezinog bivšeg supruga opisali pogrdnim riječima, ističući prezir prema njegovim postupcima.