Žena koja je bila sa svojim mužem Erikom još od detinjstva otkrila je neverovatne detalje njihovog dugogodišnjeg odnosa. Njihova priča počinje u malom, pretežno belom gradu gde su zajedno odrasli. Nakon što je ona napustila školu, venčali su se. Erik je bio dve godine stariji od nje. Kada je ona imala 26 godina, zatrudnela je sa blizancima, dečakom po imenu EJ i devojčicom Natali. Ova žena je otišla na Reddit kako bi podelila svoju priču, u kojoj je otkrila da blizanci izgledaju veoma različito.

  • Kako su blizanci starili, EJ je počela da liči na Erika sa plavom kovrdžavom kosom i svetlom kožom, dok je Natali počela da liči na svoju majku sa tamnom talasastom kosom. Međutim, Natali je imala tamniju kožu, što je zbunilo oba roditelja, jer niko u njihovim porodicama nije imao takav ten. Žena je objasnila da su i ona i Erik belci po izgledu, iako ona nije imala “tipičan” izgled.

Kada su blizanci imali sedam godina, Erik se zaposlio kao policajac i porodica se preselila u veći grad. Tada je žena počela da primećuje Erikove stavove o rasi. On je davao predrasudne komentare o određenim zajednicama, koje je ona u početku odbacivala jer nisu bili otvoreno uvredljivi. Jedan od Erikovih kolega je primetio sliku EJ i Natali i pitao da li je Natali usvojena, jer je imala afroameričke crte lica. Sugerirao je da je moguće da su blizanci rođeni od dva različita muškarca, što je probudilo sumnju u Eriku.

  • Kada su blizanci napunili jedanaest godina, Erik je zahtevao DNK test za Natali, na šta je žena pristala. Rezultati su pokazali da je Natali njegova ćerka, ali Erik je i dalje bio distanciran prema devojčici. Jednog dana, žena je koristila Erikov telefon da traži recept za večeru jer joj se baterija ispraznila, i tada je otkrila strašnu istinu. Naišla je na forum gde je Erik objavio da je ubeđen da je ona spavala sa crncem i da je nekako promenila rezultate DNK testa. Bila je besna i suočila se sa Erikom. On je tvrdio da nema šanse da Natali bude njegova ćerka i zahtevao je još jedan DNK test.

Žena je pristala na novi test kako bi dokazala da nije u pravu, i rezultati su ponovo pokazali da je Erik biološki otac. Međutim, žena je bila zbunjena zašto Natali izgleda tako drugačije. Pitala je svoju majku za objašnjenje, a majka je konačno priznala veliku porodičnu tajnu: “Moj tata nije moj pravi tata. Moj pravi otac je bio Afroamerikanac.”

Ovo otkriće je bilo dovoljno da Erik konačno poveruje da ga žena nije prevarila, ali za nju je šteta već bila učinjena. “Izvinio se i rekao da tada nije mogao da razume.”

BONUS TEKST

Đumbir (Zingiber officinale) je cvetnica čiji se podzemni deo, poznat kao rizom ili koren đumbira, koristi kao začin i lek. Đumbir je poznat po svom oštrom i pikantnom ukusu i širokom spektru zdravstvenih koristi.

Evo detaljnog pregleda svega što biste trebali znati o đumbiru:

Kulinarska upotreba: Đumbir se koristi svež, sušen, u prahu, kao ulje ili sok. Često se koristi u azijskoj kuhinji, kao začin za jela, čajeve, slatkiše i pića.
Medicinska upotreba: Đumbir je poznat po svojim antiinflamatornim, antioksidativnim i digestivnim svojstvima.

Đumbir je svestran začin sa bogatom istorijom i brojnim zdravstvenim prednostima. Njegova upotreba može doprineti poboljšanju opšteg zdravlja i blagostanja, a takođe dodaje jedinstveni ukus mnogim jelima i pićima.