– U nastavku našeg današnjega članka govorimo o šou biznisu. Vraćamo se malo u 90 godine prošloga vijeka, i govorićemo o glavnoj zvijezdi serije “Dinastija”, Lindi Evans. U svoje vrijeme bila je pravi san mnogih muškaraca, a danas su je ipak malo stigle i godine….

Linda Evans, poznata glumica, proslavila se ulogom Kristi u hit seriji Dinastija, učvrstivši uspješnu putanju svoje karijere. Ipak, iza blještavila i glamura, njezin osobni život pretrpio je značajne poteškoće, a mnogi nisu znali, dok se borila s dubokom depresijom. Ljubav joj nije bila naklonjena, unatoč dva braka. Njezin prvi suprug, John Derek, upustio se u nevjeru s glumicom Bo Derek, 30 godina mlađom ženom. Nakon raspada prvog braka, ušla je u drugu zajednicu sa Stenom Hermanom, koja je na kraju završila razvodom nakon četiri godine 1979.

Osim toga, doživjela je burnu ljubavnu vezu s glazbenikom Janijem, koji ju je zagovarao podvrgnuti kozmetičkim poboljšanjima. Godine 2014. Linda, koja se duže vrijeme borila s ovisnošću o lijekovima protiv bolova, uhićena je zbog vožnje iznad dopuštene brzine dok je bila pod utjecajem opijata. Tijekom incidenta u stražnjem dijelu njezina džipa otkrivena je zbirka tableta. Naknadno je snimljen sporni video koji prikazuje njezin izgled bez ikakvih kozmetičkih poboljšanja i prikazuje očite znakove utjecaja tvari.

Međutim, ta je snimka ostala skrivena i nezapažena naredne tri godine. Glumica je dugo trpjela nezamislivu agoniju u leđima, do te mjere da je razmišljala o samoubojstvu. To ju je navelo da se uvelike oslanja na medicinske uređaje. Uz fizičke muke, godinama se borila s depresijom. Kao rezultat intenzivne terapije i liječenja problema s leđima, doživjela je gubitak kose, zbog čega je morala nositi periku.

BONUS PRIČA:

Bez sumnje, Vin Diesel se smatra jednim od najtraženijih izvođača u carstvu Hollywooda.

Unatoč upornim glasinama o brojnim poznatim ljepoticama koje su podlegle njegovoj privlačnosti, glumac ostaje nepokolebljivo opredijeljen da svoje romantične napore drži u strogoj tajnosti. Rijetko otkriva detalje vezane uz svoje osobne odnose. Opće je poznata činjenica da je uživao u vezi s glumicom Michelle Rodriguez, svojom kolegicom iz “Brzih i žestokih”, a imao je i romantičnu vezu s Pavlom Hrbkovom, češkom manekenkom koja je imala manju ulogu u ” xXx” u vrijeme kada je imala samo 18 godina. Navodno je Vin Diesel navodno uživao u društvu Samera Altisa, Plejnojeva dublera, susreo se s Carmen Elektrom i bio u vezi s Nicole Kidman i Asia Argento.

  • Međutim, ovi romantični pokušaji jedva su bili dokumentirani u tabloidima zbog Dieselove dosljedno diskretne prirode. Godine 2007. otkrio je neodoljivu kombinaciju latinskog podrijetla i zapanjujuće ljepote u Palomi Jimenez, koja je igrom slučaja bila 16 godina mlađa od njega, što ga je dovelo do očitog zaključka da je ona savršen spoj. Paloma, koja dolazi iz Acapulca u Meksiku, prvenstveno je svoju prisutnost u svijetu zabave pokazala kroz razne televizijske emisije i reklame. Neki poznati brendovi s kojima je surađivala uključuju Coca-Colu, Pantene i Hondu.

Međutim, njezin se fokus pomaknuo na vezu s Dieselom otkako su zajedno. Koliko nam je poznato, par svoju zajednicu nije ozvaničio brakom, no već su na svijet dočekali troje djece. Njihovo prvo dijete, Hania Riley, na svijet je stiglo 2008., a dvije godine kasnije Vincent Sinclair. Najmlađi član njihove obitelji, Polin, rođen je 2015. godine. Zanimljivo je da nije toliko poznata činjenica da je ovaj par u jednom trenutku doživio razvod, tijekom kojeg se glumčevo ponašanje ponašalo nimalo uzorno.

Tri godine Vin Diesel i njegova životna suputnica živjeli su razdvojeno, ali nije ona napustila njihovo prebivalište kada su se odlučili rastati. U nesebičnom činu odlučio je napustiti njihov obiteljski dom, zabrinut da će ona morati živjeti s nižim standardom. Umjesto toga, odlučio je živjeti u njezinoj neposrednoj blizini. Unatoč tome što nije u braku, dobrovoljno je na sebe preuzeo brigu o tjednim troškovima za nju i njihovu kćer, kao i pokrivanje svih mjesečnih računa za internet, telefon i struju.

Dodatno, jasno je dao do znanja da ne želi nikakav medijski angažman niti objavu bilo kakvih detalja o njihovom razlazu. Nakon razdoblja od tri godine, njegova se druga žena susrela s nezgodom na povratku iz shoppinga. Igrom slučaja, bio je usred snimanja kad je primio vijest. Bez oklijevanja je prekinuo snimanje i žurno se zaputio u bolnicu. Ostao je nepokolebljivo uz nju, čak je otišao toliko daleko da je dao svoju krv kada je to bilo potrebno. Nakon što se potpuno oporavila, ponovno su zapalili plamen svoje ljubavi.