Na društvenim mrežama nedavno se pojavila slika dvoje male djece koja trče niz put u šumarku. Međutim, nakon što su ljudi pažljivije pregledali fotografiju, primijetili su nešto neočekivano – ogromnu zmiju koja se nalazi pored djece.

Srećom, zmija nije ugrozila njihove živote, a otac djece podijelio je ovu fotografiju na Facebook-u kako bi upozorio roditelje da paze na svoju djecu.

Slika je na prvi pogled izgledala kao svaka obična fotografija djece u prirodi, ali kad je objavljena na stranici posvećenoj hvatanju zmija, mnogi su primijetili zmiju u pozadini. Na kraju se ispostavilo da je zmija bila mirna, ali ova slika je podsjetila ljude da uvijek budu oprezni u prirodi, pogotovo kad su djeca u pitanju.

Što se tiče bonus članka, irski čovjek John Edwards odlučio je provesti tri dana i tri noći ispod zemlje, zakopan u sanduku sličnom mrtvačkom, ali prilagođenom za njegovo preživljavanje. Edwards je bivši narkoman i alkoholičar koji je “čist” već više od dva desetljeća.

Nakon što se obratio vjeri, posvetio je svoj život pomažući drugima koji se bore s ovisnostima. Odlučio je provesti vrijeme u sanduku kako bi odgovarao na pitanja i pružio nadu onima koji se bore s istim problemima koje je i on imao. Iako nije klaustrofobičan, priznao je da je bio malo uplašen tijekom tog iskustva.