– Mediji, prije svega u Srbiji, jako puno znaju da pišu na temu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, i kako jako često imaju svađe u obitelji. Par puta su čak pisali i na temu razvoda, ali to su bile samo špekulacije koje se nikada nisu ostvarile do kraja.

U sferi srpske estrade Aleksandra Prijović i Filip Živojinović učvrstili su status jednog od najomiljenijih bračnih dvojaca. S Aleksandrinom cvjetajućom karijerom i Filipovim odrastanjem u poznatoj obitelji legendi sporta i showbiznisa, svaki njihov pokret i izjava osvajaju publiku dok kreću na svoja putovanja. Tijekom ljeta 2018. svadba para bila je dosta medijski popraćena, a cijeli njihov odnos pomno se pratio i secirao. U javnosti se često priča o vezi Aleksandre Prijović i Lepe Brene. Unatoč njihovom trajnom skladu, povremene Aleksandrine primjedbe izazivale su nedoumicu oko njihove besprijekorne kompatibilnosti.

Mediji su opširno pratili interakcije Aleksandre Prijović i Lepe Brene, često karakterizirajući njihov odnos kao napet. Ipak, u intervjuu za “Svet” Prijovićka je otkrila da je njihova veza trenutno jača nego ikad. Svoju vezu s dotičnim pojedincem uspoređuje s odnosom s vlastitom majkom. To nije uvijek bio slučaj, a Aleksandra priznaje vlastitu krivnju, priznajući da je njezin osjećaj srama utjecao na njihovu dinamiku. Budući da sam Brenu i Bobu poznavao duže vrijeme, imao sam čast nastupati na njihovim ekskluzivnim okupljanjima. Ipak, trenutno stanje u romantičnom partnerstvu s njima čini se krajnje nadrealnim. Po mom prvom dolasku, preplavio me val srama, kao da sam napravio veliku pogrešku.

Filip mi predlaže da mu se pridružim kod njega, ali ja tu ponudu ljubazno odbijam, radije se poštedim iskustva. Iako Brena nije njezina svekrva, kao što je više puta pojasnila Aleksandra Prijović, ona otvoreno dijeli svoje duboko divljenje i poštovanje prema Breni, kao i svoju iskrenu zahvalnost za neprocjenjive smjernice koje je dobila od Zorice Nakić, supruge svog supruga Filipa majka. Rođena 22. rujna 1995. godine u Somboru, Aleksandra Prijović je poznata pop-folk pjevačica iz Srbije.

Proslavila se nakon sudjelovanja u renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Aleksandra je u sretnom braku sa Filipom Živojinovićem, srpskim menadžerom i sportskim agentom, a zajedno imaju sina Aleksandra. Provodeći svoje vrijeme između Beograda i Los Angelesa, par uživa u živahnom načinu života. Aleksandrin glazbeni put započeo je u rodnom Somboru, gdje je provela svoje rane godine. No, upravo je u Belom Manastiru, hrvatskom gradu, otkrila svoj urođeni glazbeni talent, naslijeđen od bake i majke Borke, obje vrsnih pjevačica. Odmalena je svoj vokalni talent iskazivala na raznim javnim događanjima i okupljanjima.

Sa samo 13 godina otisnula se u tonski studio i producirala svoje debitantske pjesme “Majka” i “Boli svaka tuvoja reč”, uz vodstvo cijenjene produkcijske kuće “Mega Sound”. S 14 godina Aleksandra je već krasila pozornicu na vjenčanjima i drugim veselim prigodama. Iako se htjela distancirati od kafanskih nastupa, nakratko je zabavljala publiku u lokalu Zorice Marković. Tijekom srednjoškolskih godina dobila je privilegiju da odustane od redovitog pohađanja nastave i umjesto toga se usredotoči na pripremu ispita.

Sudjelovanjem u sedmoj sezoni glazbenog natjecanja “Zvezde Granda” uspjela je postići veću afirmaciju. Nakon trećeg mjesta objavila je singl “Jošču noć plakati za tobom” i surađivala s Amarom Jašarspahićem, pobjednikom natjecanja, na duetu “Ma pusti ponos”. Sljedeće godine publiku je osvojila zapaženom pjesmom “Kasno je za nas”. 2015. godine udružila je snage s MC Stojanom za duet “Šta bi”. U svibnju 2016. godine predstavila je singl “Totalna anestezija” koji je u samo dva mjeseca prikupio impresivnih 14,5 milijuna pregleda na YouTubeu.