Maja Berović i Ceca Ražnatović nedavno su objavile novu verziju duetske pesme “Ne računaj na mene”. U originalnom delu, komad su izvele Ceca i Mira Škorić, a cela priča je podigla i veliku prašinu.

Maja Berović je najpre iznenadila sve kada je otkrila da bi drugačije reagovala na mestu koleginice Mire Škorić, te i da bi ona bila jako zahvalna.

Ove reči izvele su iz takta Miru, koja je sada svojim komentarom izazvala pravu buru.

– Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela.

Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu).

Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma “Ne računaj na mene” živi i bez vas dve.Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi – napisala je Mira na Instagramu.