Helanke se danas nose u svim prilikama, što se mnogima ne dopada. Svoj stav o tome je iznio i jedan čovjek na Twitteru i to je izazvalo pravu buru!

Naime, on je rekao da mu se ne dopadaju žene koje nose helanke, a njegova izjava je privukla mnogo pažnje i komentara.

“Drage moje, nemojte se ljutiti na mene, ali moram pitati. Ko je nekima od vas rekao da su one uske helanke i još pri tome kada se kroz njih vidi vaš donji veš neka fora? Ne nije fora, vjerujte mi. Još jednom izvinjenje svim damama, ali neke scene koje vidim po gradu su…”, tvitovao je ovaj muškarac koji živi u Zagrebu. On je je otac tri ćerke i smatra da nije pristojno videti djevojku u helankama ispod kojih se vidi donji veš.

Njegov komentar je, očekivano, izazvao mnogo komentara, a između ostalog, ljudi su ga pitali “zašto gleda ako mu smeta” i pisali su da je to “njegov problem, a ne tih djevojaka”.

“Zašto gledaš ako ti smeta Hamede? Koga briga kakve krpice neko na sebe meće? Ili kako kosu nosi i koje je boje? Ili je l’ se šminka ili ne? Ako nismo najplitkiji narod na svijetu, ali stvarno”, bio je jedan od kometara.

Danas mnoge žene prate modne trendove, bez obzira hoće li im odjeća koja je u trendu lijepo stajati. Postali su robovi te mode, mnogi izgledaju jako ružno, pa su često predmet sprdnje kada izađu u javnost.

U nastavku vam donosimo nekoliko smiješnih primjeraka helnaki na curama. Nadamo se da će vam se svidjeti.

Bitno je da uvijek pitate ljude za mišljenje prije nego izađete u grad, oni će vam objektivno reći odgovaraju li vam tajice, kako biste izgledale u njima i definitivno vaš izbor.

Šta vi mislite o ženskim tajicama? da li je ok da ih dame nose tokom treninga/šetnje po gradu?