Najnovija članica obitelji Miru Škorić donijela je neizmjernu sreću. U mjesecu rujnu 2022. godine njezina kći doživotno se obvezala svom voljenom partneru Sebastijanu ispunivši svoje srce vječnom ljubavlju.

Mira je neizmjerno ponosna na svoju kćer Milicu, koja je skrenula s majčinog životnog puta i krenula očevim stopama i krenula u medicinsku karijeru. Milica ne samo da posjeduje izuzetnu ljepotu, već je postigla i izuzetne uspjehe u svojim profesionalnim nastojanjima. Međutim, Miličina sklonost privatnosti znači da se rijetko pojavljuje na javnim događanjima, ostavljajući nas s ograničenim saznanjima o njezinom romantičnom partneru. Unatoč tome, Mirin ponos na svoju kćer ostaje nepokolebljiv i željno iščekuje dan kada će moći prigrliti ulogu bake, iako će, čini se, morati još malo pričekati. Ipak, obitelj Škorić dobila je novog člana čime je dodatno obogatila svoje bogatstvo.

Proslavljena je kantautorica na Instagramu radosno objavila dolazak sinčića po imenu Vasilij, prenijevši divnu vijest svima. Mira je svoje uzbuđenje izrazila iskrenom porukom, srdačno poželjevši Vasiliju dobrodošlicu u njihove živote. Svoje riječi popratila je blistavom fotografijom ponosne mame i simpatičnom slikom novorođenčeta u nježnom očevom zagrljaju. Istu sreću dijeli i sin Mirine sestre, koji je igrom slučaja otac dječaka, nedavno je postao djed. Prema Mirinim objavama na društvenim mrežama, vidljivo je da je ova prekrasna vijest neizmjerno razveselila cijelu obitelj.

BIOGRAFIJA

Rođena 8. srpnja 1970. u Beogradu, Mira Škorić poznata je srpska pjevačica specijalizirana za folk, turbofolk i pop-folk žanrove. Trenutno živi u beogradskom naselju Vračar.

Odrastajući u rodnom gradu, Mira je završila školovanje u glazbenoj i poslovnoj školi. Strast prema glazbi usađena joj je od malih nogu, naslijedila ju je od oca koji je bio talentirani glazbenik. Desetljeće je bila u braku s kirurgom Vasom Jeremićem i zajedno su 1996. na svijet dočekali kćer Milicu. Unatoč razvodu, Mira i Vasa zadržali su čvrstu i prijateljsku vezu, a Mira ga je hvalila kao iznimnog čovjeka i odani otac. Milica je bila izvrsna u školovanju, postala je izvrsna učenica u srednjoj školi, a kasnije je nastavila studij na Medicinskom fakultetu, gdje je postigla izvrsne ocjene.

  • Mira cijeni njihovu vezu, smatra svoju kćer najbližom osobom od povjerenja i najvećim izvorom podrške. Mira je tragično doživjela gubitak majke Milke u veljači 2017. godine. Trebalo joj je dosta vremena da se pomiri s tim teškim gubitkom i smogne snage za dalje. Osvrćući se na svoj odnos s roditeljima, Mira duboko žali što nije izrazila svoju ljubav majci prije nego što bude prekasno, jer je uvijek osjećala jaču povezanost s ocem. Zdravstveni problemi na kraju su naveli Miru da se povuče iz estrade, za koju je smatrala da se pretvorila u sprdnju, što je dodatno utjecalo na njezinu odluku. Njezin prvotni plan da s kumovima otvori privatnu internističku kliniku u beogradskom naselju Kotež nije se ostvario.

Unatoč izražavanju nezadovoljstva s menadžerima i nedostatku užitka u svom poslu, nastavila je slijediti svoju strast prema glazbi. Snažno se zalagala za uspostavu glazbene policije koja bi hvatala pojedince koji se lažno predstavljaju kao pop umjetnici. Uz to, podržala je odluku Vlade Srbije da regulira glazbenu industriju i kontrolu nad licencama od strane Saveza estradnih umjetnika. Za sebe smatra da je uporna i prizemna. Unatoč tome što je naišla na kritike zbog svoje otvorene prirode, pjevačica ostaje nepokolebljiva u izražavanju vlastitog mišljenja. Mira voli vatreno oružje i uživa u hobiju pucanja. Tenis i jahanje su joj omiljeni sportovi, a slobodno vrijeme provodi sa svojim konjem Parisom. Njen životni moto je “Idemo dalje!” Visoka 175 cm i teška 58 kg, rekreativno se bavi treninzima u teretani.