Milena Popović, porijeklom iz Kosovske Mitrovice, rođena je 1983. godine. Veći dio svoje mladosti provela je u rodnom mjestu, gdje je upoznala Olivera Ivanovića, s kojim je kasnije dobila sina Bogdana. Njihova obitelj često je bila na udaru javnosti zbog Ivanovićevog političkog angažmana i suprotnih stavova vlasti u Beogradu.

Nakon Ivanovićeve smrti, Milena je suočila s brojnim izazovima i kritikama. Odlučila se suzdržati od javnih optužbi, ali je istaknula podršku koju su joj pružili Marko Đurić i Aleksandar Vučić dok je Ivanović bio u zatvoru. Ipak, zbog svog javnog ponašanja nakon Ivanovićeve smrti, stekla je nadimak “vesela udovica” i bila izložena brojnim kritikama.

U središtu pozornosti ponovno se našla kada se pridružila SNS-u početkom 2020. godine, što je izazvalo kontroverze zbog suprugovih neslaganja s tom strankom. Kasnije iste godine privukla je pažnju objavom slike na Instagramu sa Igorom Jurićem, osnivačem Zaklade “Tijana Jurić”, što je potaknulo nagađanja o njihovoj vezi.

Milena je otvoreno govorila o internetskom nasilju kojem je izložena, posebno od strane drugih žena. Unatoč tome, ističe da je ponosna na svog sina i njihovu blisku vezu. Iako je porijeklom s Kosova, suzdržava se od posjeta Kosovskoj Mitrovici zbog napetosti koje su eskalirale nakon Ivanovićevog ubojstva.

Milena u slobodno vrijeme voli istraživati kulinarske interese i provoditi vrijeme sa sinom, a Dubrovnik je jedno od mjesta koje ju je posebno impresioniralo.