Tijekom proteklih nekoliko tjedana fokus Harisa Džinovića skrenuo se s njegove karijere jer se našao upleten u burnu bitku s bivšom suprugom. Upravo je Haris sam otkrio potresnu vijest o rastavi od Meline, majke njihovo dvoje djece. Naposljetku je otkriveno da je bila u dugogodišnjoj izvanbračnoj aferi.

Kako prenosi portal “Alo”, čini se da je vijest o Melininoj vanbračnoj aferi već obišla brojne pojedince prije nego što su mediji otkrili skori razvod para. Nagađa se da je Melina dulje vrijeme bila u vezi s poznatim beogradskim poduzetnikom prije nego što je konačno otišla iz obiteljske kuće na Senjaku.

Prema neotkrivenom doušniku koji je želio zadržati svoju anonimnost, Melinin dečko već je stekao ugled u zajednici prije njezina preseljenja u njezino trenutno prebivalište. Priča se da je Melina tijekom čestih odlazaka u obližnji fitness centar s ponosom pričala o svojoj ljubavnoj vezi i često spominjala svoju drugu osobu. Osim toga, kruže nagađanja da je njezin novopečeni suputnik cijenjeni poduzetnik, koji slovi kao jedan od najtraženijih Beograđana.

Ova situacija izazvala je golem interes i nagađanja u medijskim i estradnim krugovima. Haris Džinović otvoreno je optužio Melinu za prevaru, intenzivirajući javnu raspravu o njihovom razvodu i Melininim ljubavnim podvizima.

BIOGRAFIJA

Vrlo utjecajna osoba u svijetu mode, Melina Džinović, izvorno poznata kao Melina Galić, proslavila se kao uspješna modna dizajnerica i vizionarka iza cijenjenog brenda “Hamel”. Porijeklom iz Bihaća, rođena 1982. godine, Melina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim pristupom i revolucionarnim kreacijama ostavila nezaboravan dojam u modnoj industriji. Iako je supruga poznatog pjevača Harisa Džinovića, Melina je uspješno isklesala vlastiti identitet, postavši sinonim za gracioznost i sofisticiranost. Njezin rad besprijekorno spaja tradicionalna načela sa suvremenim trendovima, zadobivši njezino ogromno poštovanje i divljenje u području mode i izvan njega.

Rođena 1982. godine u Bihaću, koji je tada bio u sastavu Jugoslavije, Melina Džinović je kćerka Elme i Sulejmana Galića. Svoje formativne godine provela je u Bihaću, gradu koji je doživio burne povijesne trenutke. Budući da je odrastala u kućanstvu koje je na prvom mjestu imalo obrazovanje, kulturu i umjetnost, Melinino odrastanje uvelike je utjecalo na njezinu karijeru.

Nakon preseljenja u živahni Zagreb, Hrvatska, Melina je započela novo poglavlje svog obrazovnog puta. Upravo je unutar te kulturno raznolike metropole njezina strast prema modi počela cvjetati i puštati korijenje. Umjetnička atmosfera i krojački izričaj koji su prožimali Zagreb pružili su mladoj Melini plodno tlo za njegovanje i kultiviranje kreativnog talenta. Tijekom tog transformativnog razdoblja zaronila je duboko u područje mode, postavljajući temelje za svoje buduće napore kao modne dizajnerice. Školovanje koje je stekla u Zagrebu odigralo je ključnu ulogu u oblikovanju njezina osebujnog stila i pristupa svijetu mode.

Melina Džinović, poznata po svom osebujnom stilu, stekla je prepoznatljivost u modnim krugovima nakon što se sa suprugom Harisom preselila u Pariz. Godine 2010. krenula je na svoje modno putovanje, debitirajući svojim kreacijama na svojoj prvoj modnoj reviji u Gradu svjetla. Uz pomoć Harisove razgranate mreže, glas o njenom brendu “Hamel” brzo je kružio globalnom modnom zajednicom.

Melina je ostavila trag u modnoj industriji predstavljanjem svoje linije odjeće na cijenjenom Beogradskom tjednu mode 2016. Iste godine debitirala je iu Americi, krasivši modnu pistu na FUNKSHION: Fashion Week Miami Beach. Nastavljajući svoju globalnu prisutnost, Melina je održala zadivljujuću modnu reviju u Sao Paulu 2017. Trenutačno se renomirani brend “Hamel” može pronaći u približno 50 maloprodajnih odredišta diljem svijeta.