– Dženan Lončarević je najnovija vijest u regiji po pitanju razvoda brakova. Cijela Srbija, bar oni obični ljudi su mu uzeli za zlo, što je paralelno uz brak imao i ljubavnicu kojoj je kupio stan u Beogradu. Ono što je posebno zanimljivo je to, da on svoju sadašnju suprugu nikada nije predstavio u medijima, što je u jednu ruku pomalo i čudno.

Medije je potresla šokantna vijest o razvodu Dženana Lončarevića i njegove supruge Samire, koja je odjeknula poput eksplozivne bombe.

U ovom slučaju, naša ekipa je posjetila rodni grad pjevačice, Prijepolje. Po dolasku smo otkrili da je rezidencija obitelji Lončarević sa svih strana okružena širokim ogradama. Na ulazu stražari čvrsta željezna vrata, dok su bicikli uredno poredani ispred vrata, a kapci su do kraja zatvoreni. Unutar dvorišta se može uočiti obilje cipela, stolova i brojni automobili na parkingu.

Po dolasku u njihovu rezidenciju susreli smo prve susjede koji su bili zatečeni i ispunjeni čuđenjem saznavši za razvod para.

Ljubica, Dženanova majka, teško se snalazi u situaciji koju je njen sin stvorio. Svaki dan je obuzima tuga i tuga, jer je duboko vezana za svoju snahu Samiru. I Samira mi je na srcu, pogotovo ako se uzme u obzir da je nedavno bila na teškoj operaciji pluća. Dok su im djeca divna, osjećam da je Samira u posljednje vrijeme loše raspoložena. Dženan se neumorno borio za svoju glazbenu karijeru, ali jasno je da nedostaje osobnog karaktera. Ovo mišljenje ponavljaju svi u zajednici otkad su se pojavile vijesti o njegovom dvostrukom životu. Informaciju je s nama podijelio jedan susjed, a brzo se proširila među ostalima.

  • Vijest o njihovom razvodu potpuno nas je zaprepastila. Možemo ih opisati samo u najpozitivnijim terminima. Obitelj je bila toliko složna da nas je ovo otkriće potpuno ostavilo bez riječi. Sada ovdje živi Samira sa svoje dvoje divne djece i Dženanovom majkom. Povremeno bi ih posjećivao svaka dva tjedna, družio se s njima, ali nitko nije mogao posumnjati da nešto nije u redu u granicama njihova doma. Samira je zaposlena na sudu, baš kao i njena majka. Svi u našoj zajednici ih visoko cijene. Kad smo saznali da već godinama živi s drugom ženom, bili smo u potpunoj nevjerici. Bilo je to nešto što nismo mogli ni zamisliti – obavijestio nas je susjed.

Još jednom vam skrećemo pažnju na vijest da je pjevač Dženan Lončarević u fazi razvoda nakon četvrt stoljeća braka sa Samirom. Zajedno dijele dvoje djece. Prema pisanju raznih medija, pjevač je posljednjih 15 godina boravio u Beogradu s drugom ženom. Čak je kupio i stan na njeno ime na Zvezdari.

Naša reporterka Teodora Borozan nedavno je u pratnji ekipe Kurira obišla naselje u kojem Dženan živi zajedno sa novoizabranom funkcionerkom. Dok je većina susjeda bila nezainteresirana za snimanje kamerama, nepoznata starica tvrdi da pjevačica često prati svog partnera te su svoje dijete uspjeli sakriti od očiju javnosti.

Naprotiv, Samira Lončarević, njegova dugogodišnja supruga, iznijela je zapanjujuće optužbe na račun njihove veze te je izrazila namjeru da sve detalje otkrije kada za to dođe trenutak.

U ovom trenutku ne posjedujem nikakve informacije za podijeliti. Nakon što prikupim sve potrebne pojedinosti, odmah ću vam dostaviti ažuriranje. Primijetio sam da su već došli do mene. Želim naglasiti da ako je u pitanju moje malodobno dijete, oštro bih se usprotivio njihovom sudjelovanju u bilo kakvim aktivnostima snimanja. U ovom trenutku ne mogu dati nikakve komentare. Budite uvjereni, sve relevantne informacije priopćit ćemo vam izravno ili ja ili moj pravni zastupnik. Ovako je Samira izrazila svoje trenutne osjećaje.

“Izgledam li dobro? Činim li se da mi nije dobro?” (smijeh) Pa… Stvari za sada uglavnom idu dobro. Trenutno nisam spreman davati informacije. Hajde da popričamo nekom drugom prilikom”, rekla je Samira, koja sa djecom živi u Dženanovoj kući koja je sa svih strana ograđena ogradom.

Inače, Dženan iz braka sa Samirom ima dvoje djece, a prema njenom otkriću, pjevačica ih viđa svakih 15 dana.

Lončarević je, kaže doušnik, uspio uvjeriti svoju zakonitu suprugu da mu je žena s kojom je u prošlosti snimljen na filmu samo kolegica. Samira, vjerujući njegovom objašnjenju, također tvrdi da je čula glasine da je Dženan s ovom ženom dobio dijete.