U srpskoj estradi počelo se nagađati nakon niza razvoda, no najnevjerojatnije je otkriće prava priroda braka Dragane Mirković. Unatoč slici besprijekorne zajednice, otkriveno je da su ona i Toni živjeli u pravom dvorcu, što je dodatno pojačalo iluziju romanse iz bajke.

U nevjerojatnom nizu pojava, poznata folk pjevačica Dragana Mirković izazvala je značajan medijski interes javnom izjavom u kojoj je otkrila raskid svoje 24-godišnje veze s Tonijem Bijelićem. Ova objava ostavila je nebrojene pojedince u stanju nevjerice, s obzirom na to da se njihova suradnja dosljedno smatrala jednom od najizvrsnijih zajednica u području zabave.

Živeći povučeno u dvorcu Ebenfurt, nedaleko od Beča, Dragana Mirković, koja je dospjela na naslovnice objavom o rastavi od Tonija Bijelića, sada je u potpunosti prionula na samostalan način života. Tijekom protekle tri godine živjela je odvojeno od bivšeg supruga, a kao rezultat njihovog razlaza, on joj je velikodušno darovao sjajno imanje. Nedavnom igrom sudbine, poznata pjevačica snimila je svoj debitantski glazbeni video unutar zidova svog austrijskog prebivališta.

Nakon što su djeca preletjela i osnovala vlastite rezidencije u Beču kako bi nastavila svoje studije, njezin se sin vratio još jednom kako bi joj pružio društvo.

Javnom objavom razvoda braka Marko Bijelić iskazao je nepokolebljivu odanost majci prestavši pratiti oca na Instagramu po povratku na obiteljsko imanje. Ova nedvosmislena akcija nepogrešivo oslikava Draganinu sadašnju želju za nepokolebljivom podrškom svojih najbližih, a nedvosmisleno je dočarana odlučna odlučnost njenog sina da stane uz nju, bez imalo zadrške.

Svojim zadivljujućim šarmom i upečatljivom pojavom ne čudi što ovaj pojedinac s mlade 24 godine privlači pažnju suprotnog spola. Flota luksuznih automobila koju posjeduje služi kao opipljiv dokaz njegovih postignuća, dok se njegova posvećenost fizičkoj spremi očituje kroz njegove česte posjete teretani. Uz svoje brojne talente, svoje iznimne klavirske sposobnosti i nepokolebljivu predanost pokazuje kao student na prestižnoj obrazovnoj ustanovi. Nedavno je Marko na svom Instagram profilu podijelio intrigantne spoznaje o svom životu. Markova stručnost i obučenost u poslovnom vođenju i održavanju web stranica visoko su cijenjeni, posebno s obzirom na Draganin cijenjeni status istaknute regionalne pjevačice. Zahtjevne odgovornosti koje prate biti zvijezda Draganina kalibra iziskuju nekoga s Markovim vještinama i razumijevanjem. Svaka pomoć koju možete ponuditi u ovim područjima bila bi jako cijenjena.

Čim je stigao u Ebenfurt, nije gubio vrijeme dovršavajući proceduru registracije. Nakon što je uključio prijenosno računalo, pred njim se odmah pojavila web stranica koja prikazuje Draganina izvanredna postignuća. Pristup dijelu biografije bio je lak.

Oduševljavajući svoje obožavatelje svojim očaravajućim narodnim melodijama, Dragana Mirković, poznata pjevačica podrijetlom iz Srbije, krasila je pozornicu svojim očaravajućim izvedbama popularnih pjesama poput “Spasi me samoće”, “Samo u pesmi ruše ruje vajevaju”, “Kada bih znaia koloj” smennuso”, “Jelenov poljubac” i “Cvete Moj”, između ostalih. Krajem devedesetih nastanivši se u Beču, rođena je 18. siječnja 1968. u Požarevcu.

Toni Bijelić, uspješna poduzetnica, sretno je oženjena i ponosna je na svoju ulogu majke svoje dvoje djece, Marka i Manuele. Ono što ju izdvaja je izvanredno postignuće izdavanja debitantskog singla u dobi od 15 godina, čime je odmah postala najmlađa senzacija na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije. Tijekom svog slavnog putovanja stvorila je i izdala više od 20 albuma, dosegnuvši impresivnu distribuciju od 700.000 nosača zvuka.

Godine 1993. Udruženje radio postaja Srbije dodijelilo joj je prestižnu titulu pjevačice desetljeća, odajući joj priznanje za izniman talent. Također, stekla je golemu slavu unutar dijaspore Savezne Republike Jugoslavije (SRJ), osiguravši si drugo mjesto među najomiljenijim osobama. S mnoštvom cijenjenih počasti, uključujući vrlo željenih devet Oscara popularnosti, i proglašenjem najpoznatijeg pjevača na Balkanu od strane bugarske televizije “Balkanika” 2008. godine, čvrsto se etablirala kao cijenjena i hvaljena umjetnica.