Obitelj i prijatelji ovih dana opraštaju se od Bojane Janković, bivše voditeljice koja je tragično preminula u krugu svog doma. Nakon njezine prerane smrti, obavljena je obdukcija, što je potaknulo pretpostavke da je njezina smrt mogla biti namjeran čin. Iza Bojane je ostalo dvoje djece, oboje rođeno tijekom njezine veze s poznatim glazbenikom.

Tragično, juče je odjeknula poražavajuća vest da je tragično preminula Bojana Janković, nekadašnja karizmatična voditeljka izuzetno popularne emisije „Grad” na televiziji Pink. Bojana Janković (46) pronađena je beživotna u kući u Beogradu. Željni uvida, novinari su se obratili Ognjenu Jankoviću, poznatom glazbeniku i Bojaninom bivšem suprugu, kako bi dobili izjavu. Ognjen je za Kurir rekao da trenutno čeka zvanične potvrde i da zbog toga ne može da iznosi detalje.

Odlukom od prije dvije godine Bojana i Ognjen, član renomiranog benda “Beogradski sindikat”, sporazumno su raskinuli vezu i raskinuli petnaestogodišnji brak.

Nakon raspada braka ostali su u prijateljskim odnosima i surađivali u odgoju dviju kćeri, Zoje i Iskre. Nakon toga, glazbenik se preselio iz njihovog zajedničkog doma, ali je ostao posvećen iskoristiti svaku priliku za stvaranje dragih uspomena sa svojom voljenom djecom.

Tijekom razgovora Ognjen je spomenuo da se prvi susret s Bojanom dogodio uz pomoć zajedničkog poznanika. Janković je istaknuo izuzetnu prirodu njihovog susreta jer je na to utjecao zajednički odnos s Milanom, koji nažalost više nije prisutan u našim životima. Susret se odvijao u Milanovom baru, gdje je inzistirao da ih upozna, gotovo kao da je predosjećao njihovu buduću ljubavnu vezu. Ovaj značajan susret i dalje će ostaviti neizbrisiv trag u njihovoj priči.

Ivana Nikolić, Bojanina sestra blizanka, ranije je imala svoj program na televiziji Pink, a čak je učestvovala iu reality showu. Bojana i Ivan, zanosni i artikulirani duo, osvojili su publiku diljem regije. Na kraju su donijeli zajedničku odluku da se maknu s televizijskog reflektora. No, 2018. godine Bojana se odlučila vratiti kao voditeljica, ponovno osvojivši gledatelje svojim nastupima na susjednoj mreži. Njezino će ime zauvijek biti vezano uz omiljenu emisiju “Grad”, a oni koji se još uvijek bore s njezinom odsutnošću pamte je kao izvor optimizma i radosti.

Oko 19 sati iz Hitne službe neformalno su prenijeli nesretnu vijest o Bojaninoj smrti. Po nalogu Tužiteljstva, njezino tijelo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu radi obdukcije. Iako nije službeno potvrđeno, doznaje se da se Bojana borila s izazovima kojima je pridonijela i depresija.

Nažalost, Bojana je s ovog svijeta otišla u 46. godini, ostavivši za sobom skupinu ožalošćenih koji sada žale za propuštenim prilikama da s njom provedu nekoliko trenutaka više. Bojanine izvanredne kvalitete daleko nadilaze njezinu ulogu suradnice; bila je i pouzdana osoba od povjerenja, suosjećajni član svoje obitelji, brat ili sestra koja joj je pružala podršku, predani roditelj, pa čak i izuzetna bivša supruga. Duboki utjecaj koji je imala na one u svom životu najbolje oslikavaju iskreni osjećaji koje je izrazila pjevačica beogradskog benda. Bojana je autentičnom objavom na Instagramu dočarala duboku povezanost s krvnim srodnicima, uključujući brata i užu obitelj. Pohvalila je svog bivšeg supruga ne samo zbog njegovih iznimnih roditeljskih vještina, već i zbog njegovog izvanrednog karaktera, priznajući njegovu nepokolebljivu prisutnost i stalnu podršku tijekom njezina putovanja.

Unatoč njihovom raskidu koji se dogodio prije manje od godinu dana, Bojana ga je i dalje s ljubavlju oslovljavala sa “moj dragi Ogi” i prenosila svoju nepokolebljivu naklonost i divljenje kroz emotikone u obliku srca.

Veza između voditeljice i glazbenika ostala je nepokolebljiva i ispunjena ljubavlju i nakon njihovog teškog izbora da raskinu brak. Opće je poznato da je Janković trenutačno u teškim trenucima. Unatoč tome što je u potpunosti svjestan prepreka koje su pred njim, on prepoznaje važnost upuštanja na ovo solo putovanje, bez podrške i motivacije majke svoje djece, kako bi svoje mentalno i fizičko zdravlje dao na prvo mjesto.