U nekom trenutku svog života, vjerojatno ste razmišljali o želji za financijskim obiljem, gdje se sve vaše želje i snovi mogu ispuniti bez stalne borbe življenja od plaće do plaće. Nažalost, nemaju svi pojedinci dovoljno sreće da se rode u privilegiranim okolnostima i odrastu u bogatstvu; međutim, to nas ne bi trebalo obeshrabriti u uvjerenju da se okolnosti mogu mijenjati tijekom naših života.

Prema numerolozima, određeni brojevi u našim datumima rođenja mogu ukazivati ​​na povoljnu financijsku sreću, ali samo u određenim okolnostima. Nije potrebno spominjati da se ne može očekivati ​​napredak bez ulaganja truda ili preuzimanja rizika. Samo čekanje da se novac magično pojavi nije održiva opcija. Umjesto toga, morate prihvatiti izazove i svim srcem slijediti svoje strasti.

Iako može djelovati zastrašujuće, izlazak izvan svoje zone udobnosti može biti zastrašujući zadatak. Međutim, ključno je poslušati vodstvo svojih najdubljih želja i težnji, jer je to jedini put prema ostvarenju potencijala koji leži u vama. Ovo se putovanje možda neće očitovati odmah, već nakon određenog vremenskog razdoblja, koje će možda čak biti obilježeno trenucima poteškoća.

Prema numerolozima, osobe rođene na određene datume u mjesecu (3., 6., 12., 14., 17., 18., 21., 22., 24. i 30.) imaju povećanu vjerojatnost da će postići uspjeh u životu, osobito ako su rođene pod horoskopski znakovi Ovan, Bik, Lav, Vaga, Djevica i, iznenađujuće, Ribe.

Ključ uspjeha leži u usmjeravanju vaše pažnje prema pojedinačnom cilju, umjesto u širenju vaše energije na više ciljeva. Davanjem prioriteta onome što je uistinu važno i izbjegavanjem ometanja, utirete put postignuću. Ovaj uvid dolazi iz izvješća “Wanted” koje naglašava važnost održavanja fokusa.

BONUS TEKST

  • Apiterapija, ključna komponenta prirodne medicine, obuhvaća korištenje pčelinjih proizvoda za liječenje specifičnih zdravstvenih stanja, kao i njihovo uključivanje u svakodnevnu prehranu za promicanje dobrobiti i prevenciju bolesti kod ljudi i životinja. Primjena pčelinjih proizvoda u apiterapiji nadilazi oralnu konzumaciju i uključuje lokalizirane tretmane, kao što su lokalna uporaba meda za pomoć u zacjeljivanju rana koje sporo zacjeljuju, otopine propolisa za suzbijanje gljivičnih infekcija na stopalima i herpesa, terapijska primjena pčelinji otrov za reumatske bolesti i uključivanje matične mliječi u kreme protiv starenja, među ostalim primjerima.

Bitno je naglasiti da pčelinjim proizvodima organizam ne može odoljeti, za razliku od sintetičkih proizvoda. Kompleksan sastav i sinergijski učinci pčelinjih proizvoda čine ih neprocjenjivim u očuvanju zdravlja i liječenju raznih bolesti. Popularnost pripravaka koji sadrže med, pelud, propolis i matičnu mliječ sve je veća zbog njihovog blagotvornog djelovanja na organizam.

  • Učinkovitost meda kao ljekovite tvari ovisi o kalibru meda i specifičnom biljnom izvoru iz kojeg potječe. Zbog svog osebujnog sastava, med posjeduje vrijedna antimikrobna i antioksidativna svojstva. Štoviše, med služi kao visoko probavljiva hrana koja trenutno nadoknađuje osiromašene razine energije, dok njegova produljena konzumacija pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti i mentalnoj ravnoteži. Sirovi med i propolis sadrže fitonutrijente koji su pokazali potencijal u prevenciji razvoja raka. Nadalje, kombinirani utjecaj flavonoida prisutnih u medu, propolisu i peludi, kada se koriste zajedno s drugim lijekovima, značajno utječe na prevenciju i liječenje tumora.

Dokazano je da redoviti unos meda povećava prisutnost korisnih antioksidansa u krvotoku, koji imaju antibakterijska svojstva.

Tradicionalni lijekovi odavno su prepoznali ljekovita svojstva meda u ublažavanju simptoma gripe i prehlade. Opsežna istraživanja su uvjerljivo pokazala da med služi kao optimalni prirodni zaslađivač za osobe s dijabetesom tipa 2 i povišenim razinama kolesterola.

  • Ljekovita svojstva meda su višestruka, jer ne samo da pospješuje apsorpciju i učinkovitost lijekova, već i pročišćava organizam eliminirajući štetne tvari. Njegove terapeutske prednosti proširuju se na liječenje različitih stanja, uključujući gastritis, čir na želucu i crijevne infekcije, kao i regulaciju lučenja želučane kiseline i detoksikaciju jetre. Med se također koristi u liječenju ginekoloških problema, ublažavanju jutarnjih mučnina i liječenju respiratornih bolesti kao što su kronični bronhitis, bronhijalna astma, rinitis, alergijski rinitis, faringitis, sinusitis i laringitis. Nadalje, pomaže kod anoreksije ili gubitka apetita, normalizira rad crijeva, ublažava zatvor i pomaže kod hemoroida.