“Ljubavnica sam direktora firme u kojoj radim više od 5 godina…”

 

“Ljubavnica sam vlasnika tvrtke u kojoj radim više od 5 godina. Udana sam, imam dvoje djece i moj muž nije ni posumnjao da ga varam. Međutim, prije mjesec dana doslovno nas je zatekao u mom uredu. Bili smo previše opušteni, zaboravili smo zaključati i nažalost došao je moj muž.

Kad nas je ugledao, bio je potpuno izgubljen i ljutito je krenuo prema nama da nas razdvoji… Ne znam ni što mu je bila namjera. Tada sam polugol-a stala ispred njega i a on me tukao. Nakon toga je prešao na direktora i onda je počeo njega da udara… Rekla sam mu da ne bude idiot, da ide kući i da nikome ne govori dok ne progovori. Nekoliko sati kasnije, po dolasku, ljubazno sam mu sve objasnila… stan od 100 m² i sve u njemu, novi auto vrijedan 25.000 eura, putovanja, ljetovanje, ljetovanje… zimovanje…

Dizajnerska odjeća I znači, SVE što imamo je zahvaljujući meni i žrtvama koje sam podnijela tijekom godina i činjenici da svaki dan prisiljavam muškarca 20 godina starijeg od mene da bude uz mene i radi što god želi.

 


ilustracija

Moj muž je sjedio tamo i gledao me… Znate li što je rekao? “Čuvaj se ubuduće da te nitko drugi ne nađe…” Iskreno, nisam očekivala takvu njegovu reakciju, ali jasno je da je jednostavan život pobijedio muški ponos.Da me barem voli… ODVRATAN JE!