Jelena Karleuša jučer je javno kritikovala glumicu Natašu Aksentijević na svom Instagram profilu. Odnosno, pjevačica je napala voditeljicu zbog sklonosti slanini. Karleuša je intervju u kojem je Nataša ovo rekla podijelila uz mnogo uvreda i uvreda.

Glumica se sada oglasila i otkrila da nije očekivala da će Jelena uopće imati posla s njom.

– Stvarno sam iznenađen.Karleuša mi se uvijek sviđala. Što reći o ženi koja napada ljude, a brani životinje? Nije mi palo na pamet da će Jelena Karleuša imati vremena razmišljati o tome što Nataša Aksentijević misli o špeku. Sve je ovo beskorisno! Jelena bi se možda ljutila, možda joj se baš sviđa Praščić.Ko zna koja mu je muka – kaže Nataša.

Podsjećamo, napisala je Jelena u svom obraćanju na društvenoj mreži Instagram.

Naravno da imate više zajedničkog sa svinjom nego sa suncokretom, to je sigurno! Ali zbog toga vas nitko neće ubiti, nabiti na kolac ili ispeći. Za mene je vaša odluka što ćete jesti, jesti i piti (bolje nego mrtvac), tijelo vam pokazuje da jedete masnu i nezdravu hranu (da ne govorim o tlaku, šećeru, mastima, masnoj jetri, to je vaša stvar). ), ali morate shvatiti da kada je u pitanju tuđi život, ne smijete dopustiti ništa!- Jelena je bila teška i nije tu stala.

– Neću ti to dopustiti! Ne dopuštam da si daš za pravo da javno propovijedaš gluposti, podržavaš klanje životinja koje imaju pravo živjeti kao ti i savjetuješ ljude da narušavaju svoje zdravlje! Ti si, kako kažeš, kao svinja, iako svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i pameti! Budi više svinja, a manje neuka budala – poručio je Nataši.