– Za Ljubu Aličića i njegovu suprugu važi jedna anegdota, a to je , da je on sa njom počeo da se zabavlja, još dok je ona bila u osnovnoj školi. Mnogi mu danas zamjeraju na tome, ali jednostavno, to su tada bila takva vremena. Danas su preko 50 godina već u bračnoj zajednici…

Proslavljeni glazbenik Ljuba Aličić, poznat po iskrenosti i transparentnosti, u nedavnom je intervjuu iznio svoje nefiltrirano mišljenje o svojim mlađim vršnjacima te podijelio osobne anegdote. Osvrćući se na svoju karijeru i nepokolebljivu predanost, Ljuba ističe svoju trajnu strast prema pjevanju, jer je ono i dalje njegova najveća snaga. Unatoč tome, priznaje poteškoće koje nose stalna putovanja i nedostatak sna, ali naglašava svoju nepokolebljivu predanost svojoj publici. Ljuba izjavljuje da je uvijek održavao pozitivnu interakciju s pojedincima, bez obzira na mjesto održavanja, radilo se o privatnom druženju ili noćnom klubu.

Ističe da se nikada nije susreo s nepovoljnim incidentima. Što se tiče naknade, Ljuba pojašnjava da je ona ovisna o aranžmanu, ali je on dosljedno spreman za šestosatni show. Ljuba je poznata po svojim direktnim i nedvosmislenim stavovima o mlađim kolegicama. Čvrsto je uvjerena da značajan broj mladih pjevača ne uvažava vrijednost svog rada i nema potrebnog poštovanja prema publici. Ljuba ne bježi od kritika na njihovo ponašanje, pogotovo kada se radi o neodgovornosti na nastupima.

Sasvim jasno daje do znanja da ne podržava takvo ponašanje, bez obzira na popularnost ili uspjeh pjevača. Na kraju, Ljuba se tijekom emisije otvoreno pozabavila temom razvoda, priznajući nepredvidivost života. Unatoč vlastitom dugotrajnom braku, on priznaje mogućnost razvoda u vlastitom životu, naglašavajući važnost spoznaje da nitko nije izuzet od životnih kušnji i nevolja. Istinski i neustrašivi pristup Ljube Aličić bavljenju zahtjevnim temama vidljiv je u njezinim iskrenim izjavama, pokazujući njezinu autentičnost i spremnost. Ljuba Aličić, renomirana ličnost srpske narodne glazbe i ključni igrač domaće estradne scene, rođen je 28. veljače 1964. u selu Gornja Trnava, nedaleko Gornjeg Milanovca.

Iako mu je ime Ljubomir, postao je poznat po nadimku Ljuba koji je stekao popularnost u cijeloj regiji. Od malih nogu glazba je igrala ključnu ulogu u oblikovanju njegova života. U dobi od 17 godina krenuo je na svoje glazbeno putovanje, osvajajući publiku u raznim prostorima poput klubova i restorana. Nije trebalo dugo da njegov izvanredan vokalni talent i zadivljujuća pojava na pozornici zarobe svjetla reflektora. Ljubino izvorno izvođenje narodnih pjesama donijelo mu je neviđenu slavu. Njegov jedinstveni vokalni stil i strastvene izvedbe duboko su odjeknule među bezbrojnim obožavateljima narodne glazbe.

Štoviše, njegova nefiltrirana iskrenost i hrabre izjave postale su sinonim za njegovu osobu na pozornici. Ljuba Aličić je kroz svoju slavnu karijeru producirao mnoštvo bezvremenskih hitova narodne glazbe, koji su učvrstili svoje mjesto klasika. Pjesme poput “Oči moje majke su najljepše”, “Ne gledaj me tako i ne voli me više” i “Najmilje” odzvanjale su generacijama i stekle status himni koje se redovito sviraju na i radio i televizija. Ne samo da je Ljuba Aličić postigao zapažene uspjehe na svom glazbenom putu, već je pokazao i duboku predanost humanitarnom djelovanju.

Njegova opsežna diskografija, koja se sastoji od brojnih albuma i singlova, osvojila je publiku diljem Balkana, privlačeći brojne posjetitelje na njegove nastupe. Nadalje, njegova predanost podršci lokalnoj zajednici i onima u potrebi dodatno je učvrstila njegovu reputaciju suosjećajnog pojedinca. Svojom glazbom i neviđenom karizmom, Ljuba Aličić osvojio je publiku, zaslužio njihovo obožavanje i postao omiljena osoba. Unatoč protoku vremena, njegova autentičnost, iskrenost i osebujni umjetnički izričaj nastavljaju odjekivati ​​među obožavateljima.

Ljuba Aličić ostvario je brojne trijumfe u svojoj bogatoj karijeri, producirajući bezbroj albuma i singlova koji su postali bezvremenski klasici na području narodne glazbe. Njegove melodične kreacije često krase valove radija i televizije, dok njegovi nastupi uživo nastavljaju očaravati publiku diljem regije, privlačeći je svojim nevjerojatnim šarmom i glazbenom vještinom.