– U današnje vrijeme, kada je brza i nezdrava hrana na dohvat ruke svima, jako je teško ostati fit i sa dobrom linijom. Međutim, ako imate volju i snagu da odolite prije svega slatkišima, onda nećete imati toliko problema sa vašom kilažom, slijedi i savjet od strane Lidije Vukičević.

Slavna glumica Lidija Vukićević u 61. godini života posjeduje stas koji izaziva divljenje nebrojenih žena. Brojni pojedinci primijetili su njen naizgled nepromjenjiv izgled, kao da je vrijeme stalo u njenom prisustvu. Priznajući važnost genetike u očuvanju mladolikog izgleda, glumica je otkrila svoje osobne rituale koji uključuju uživanje u nizu krema i seruma u svrhu maženja. Lidiji, poznatoj po tome što posvećuje pažnju detaljima, higijena je iznad svega.

  • Započinje razgovorom o proizvodima koje nanosi: vodici aven, kremi protiv bora i raznim hidratantnim kremama. Ostavljajući samo 30 sekundi da se sve osuši, ponosno priznaje da nikada ne preskače svoju večernju rutinu od svog 8. razreda. Čak i kad je iscrpljena, Lidija uvijek uđe u kupaonicu i uredi lice prije no što ode prespavati. Krenuti na put brige o sebi u dobi od 30 godina smatra se prekasnim; međutim, prakticiram to od osmog razreda, usadila mi ga je moja majka, koja je bila primjer milosti i prenijela nam važnost osobne njege i higijene.

U nedavnoj izjavi, glumica je izrazila predanost slušanju svog tijela i uvođenju promjena u skladu s tim. Dugo je strastvena za dobrobit životinja, suzdržavajući se od konzumiranja mesa ili nošenja krzna dugi niz godina. Osim ovih izbora, sada je donijela odluku da iz svoje prehrane izbaci određene masne i slatke grickalice. Lidija je u razgovoru za Hello izrazila zadovoljstvo ishodom svog puta mršavljenja. Sada osjeća povećanu razinu energije i poboljšanu mobilnost. S težinom od 62 kilograma i visinom od 175 centimetara, osjeća se sigurnom da može nositi odjeću koju poželi, što joj pričinjava neizmjerno zadovoljstvo. Lidija je spomenula i kako je uspješno vratila kilograme koje je imala na snimanju filma “Bolji život”.

Osim toga, otkrila je kako preferira osobno obavljanje kućanskih poslova umjesto odlaska u teretanu. Ljudi se često raspituju o mojoj sposobnosti održavanja konstantne težine tijekom godina. Da budemo potpuno transparentni, genetika doista igra ulogu, ali ključno je dati prioritet brizi o sebi, i psihičkoj i tjelesnoj, kako biste izbjegli osjećaje nezadovoljstva. Važno je jasno razumjeti svoje osobne ciljeve i metode koje ćete koristiti da ih postignete. Osobno ne idem često u teretanu niti imam supruga koji se bavi kućanskim poslovima.

Umjesto toga, vježbe u teretani zamjenjujem rigoroznim fizičkim radom koji angažira sve mišiće”, objasnila je Lidija prije nego što je zaključila. Izrada vlastitog vodiča za prehranu usklađena je s bezvremenskom mudrošću Shakespeareovih riječi: “Svaki organizam je vrt u kojem smo mi vrtlari.” Umjesto da se oslanjam na vagu, smatram da je jednostavna procjena moje garderobe dovoljna da se procijene sve fluktuacije moje težine. Dodatni tekst: Kako vrijeme prolazi, proizvodnja elastina u tijelu postupno se smanjuje, što dovodi do potrage za čudesnim rješenjem koje može povećati elastičnost kože.

  • No, nema potrebe posezati za ekstremnim mjerama poput podvrgavanja plastičnim operacijama kako biste zadržali mladolik i privlačan izgled. Umjesto toga, postoje četiri jednostavne metode za učvršćivanje opuštene kože na nadlakticama, što vam omogućuje da s pouzdanjem nosite ljetne haljine i majice. 1. Hidratizirajte se unosom velikih količina vode. Nagli pad elastičnosti dobro je utvrđena posljedica dehidracije kože. Kako biste učinkovito riješili opuštenost vanjskog sloja, preporučljivo je konzumirati više čaša vode na dnevnoj bazi, isključujući čaj ili kavu.

Za rješavanje problema s opuštenom kožom upotrijebite lokalne tretmane i tehnike nježne masaže. Postizanje zategnutije kože na rukama može se postići upotrebom losiona za zatezanje kože ili izradom maski ili losiona za ruke u vlastitoj kuhinji. Slično nanošenju na lice, nanošenje na kožu tučenog bjelanjka, meda ili maslinovog ulja može dati povoljne rezultate. Najmanje mjesec dana suzdržite se od konzumiranja slatkih poslastica.

Uključite različite namirnice koje njeguju kožu u vaše dnevne obroke. To uključuje morsku ribu, voće, začinsko bilje, mliječne proizvode, orašaste plodove, povrće i mahunarke. Također se savjetuje redovita konzumacija vitamina B kompleksa i visokokvalitetnog ribljeg ulja za optimalno zdravlje kože. Uključite se u niz od 5 različitih vježbi, dodijelivši ukupno 5 minuta da dovršite rutinu. Postignite lijepo oblikovane i definirane ruke uz ovaj učinkoviti petominutni trening za ruke koji štedi vrijeme.

Ove vježbe koriste isključivo silu gravitacije i ne zahtijevaju dodatnu opremu. Ne samo da ćete vidjeti primjetan napredak u tonusu ruku, već ćete također ojačati male i velike mišićne skupine u gornjem dijelu tijela. Za žene koje žele oblikovati i zategnuti svoje ruke, preporuča se izvođenje velikog broja ponavljanja, u rasponu od 20 do 30 po seriji, te kompletiranje dvije do četiri serije. Svakoj vježbi pristupite precizno i ​​kontrolirano, počevši od sporijeg tempa postupno povećavajući intenzitet, brzinu i dinamiku. Bez obzira volite li više sjediti ili stajati, ovaj kućni trening za ruke možete izvoditi bilo gdje.