Rada Manojlović je poznata pjevačica koja se dugi niz godina nalazi na estradnoj sceni. Postala je poznata nakon učešća u takmičenju Zvezde Granda, a od tada pa sve do danas je snimila veliki broj hitova.

Unatoč brojnim upozorenjima mještana, pjevačica Rada Manojlović nije poslušala njihov savjet i nastavila s izgradnjom svoje kuće. Vrijedi istaknuti da je uložila znatan trud u podizanje rezidencije upravo na mjestu gdje su tragično stradali majka i njezino dijete. Dvorište koje je nekada bilo močvara svjedočilo je nesretnom događaju koji je prije mnogo godina odnio njihove živote.

Obitelj Manojlović ima vrlo cijenjenu poziciju u selu i nikada nije bilo negativnih komentara o njima. Otac željno iščekuje skoru udaju svoje najstarije kćeri i dolazak unuka, zbog čega je njezin nedavni srčani udar razlog za brigu. Nažalost, i sestra je ostala neudana, što je nesretna okolnost. Intrigantna priča kruži selom, prepričavajući događaje od prije jednog stoljeća kada je njihova kuća bila smještena na golemoj močvari. Prema legendi, mlada žena i njezin mali sin tragično su se utopili u ovim vodama, što je dovelo do vjerovanja da je zbog toga cijelo selo prokleto.

Prema legendama koje se prenose na ovom području, kletva se navodno odnosi isključivo na ženske potomke zbog tragične smrti mlade žene koja se utopila. Imao sam privilegiju da osobno upoznam izuzetnu Radinu majku, a cijelo selo je duboko tugovalo kada se razboljela i prerano umrla. Iako Radu često doživljavaju kao nježnu, ona je otkrila da posjeduje sposobnost da bude prilično neugodna u određenim okolnostima. Rada je priznala da ima povremenih slučajeva kada preuzme odgovornost i u tim trenucima ljudi bi je se trebali bojati.

Za nju je trenutno stanje stvari zabrinjavajuće jer izaziva duboki osjećaj nelagode. Kada ona preuzme zapovjedništvo, to znači da su okolnosti skrenule s planiranog kursa i da je situacija daleko od idealne. U ovom trenutku, njezin glas se podiže, ne u urlanju, već kako bi se obratila pojedincu odgovornom za pogrešku, bio to klavijaturist ili bilo koja druga uključena strana. Rada se suzdržava od reakcije sve dok se ne sprema burno nevrijeme i nemio incident. Upravo tijekom tih burnih razdoblja ona preuzima uzde, situacija koja može biti prilično neugodna. Ipak, priznaje da je ova intervencija nužna za pronalaženje rješenja.

Moja duboka nelagoda stvara nepovoljnu atmosferu. Zauzimanje položaja moći označava nesklad i mnoštvo nesreća, što me tjera da izrazim svoju frustraciju. Zadržavam smiren ton, usmjeravajući svoju pozornost prema osobi koja je odgovorna za grešku, bilo da je to klavijaturist ili neka druga uključena strana. Suzdržavam se dok ne dođe do krize i negativnog incidenta. U tim mučnim trenucima preuzimam odgovornost, što dovodi do neugodnog, ali nužnog rješenja – kako je priznala Rada, koja je kasnije izjavila:

Prema Radi, rješavanje problema, bilo da je riječ o nečem negativnom ili nepoznatom, zahtijeva progovaranje. Iako su ljubav i nježne riječi često preferirane, one možda neće uvijek donijeti željeni ishod. Rada priznaje svoju sklonost ljubaznosti, ali kada je dovedena do krajnje nelagode i grubosti, smatra da je potrebno izravno se suočiti s pojedincem, zahtijevajući promjenu ponašanja i ispravljanje opetovanih pogrešaka.