– Kada se pomisli na akcione filmove, vjerujemo da svi pomislite ili na Džeki Čana ili Stiven Sigala. Obojica su obilježili akcione filmove u prethodnom periodu, a mi danas govorimo o Stiven Sigalu, koji je ćak jedan period radio i kao tjelohranitelj američkom predsjedniku.

Poznati glumac Steven Seagal 10. travnja proslavit će 72. rođendan, no njegov izgled i dalje odiše mladolikošću. Vrijedno je istaknuti glumčev jedinstveni afinitet prema Srbiji, osjećaj koji on otvoreno izražava. Naime, 2016. dobio je srbijansko državljanstvo, što ga čini jednim od rijetkih pojedinaca u Hollywoodu koji je dobio tu čast. Glumčeva zadivljujuća paleta interesa neprestano je plijenila pozornost javnosti, a velik interes izaziva i njegov ljubavni život. Glumac je prethodno bio u braku s glumicom Kelly Lebrock, a zajedno su dobili troje djece.

Međutim, njihova zajednica naglo je prekinuta nakon 9 godina, što je rezultiralo burnim razvodom. Utjecaj razvoda na Kelly bio je dubok, budući da je ogromna medijska pozornost uzela danak njezinoj obitelji. To je navelo Kelly da se namjerno odluči povući iz javnosti na više od dva desetljeća. Kružile su čak i glasine da je Steven počinio bračno silovanje, iako je Kelly odlučila ovu duboko osobnu stvar zadržati u tajnosti. Kelly je, razmišljajući o svojim životnim izborima, ispričala da je nakon što je napustila svoju profesiju, odlučila četvrt stoljeća živjeti u divljini, oslobođena utjecaja televizije.

  • Kao samohrana majka, posvetila se najboljem mogućem odgoju za svoje troje izuzetne djece. Iako priznaje da postoje pojedinci koji su u stanju uskladiti karijeru i obitelj, Kelly čvrsto vjeruje da se uvijek može vratiti karijeri, ali ne i dragocjenim trenucima koje je dijelila sa svojom djecom. Nakon što je već iskusila slavu, izražava zadovoljstvo što ju je ostavila iza sebe. Baš kao što Hollywood cvjeta na pričama o iskupljenju i pojedincima koji vraćaju nekadašnju slavu, Kelly se također trijumfalno vraća. Trenutno živi na svom ranču u Kaliforniji, vodi privatan život i rijetko se pojavljuje u javnosti. Unatoč prisutnosti na društvenim mrežama, radije ne otkriva puno svog lica, budući da njezini obožavatelji nagađaju da ga je promijenila kozmetičkim zahvatima.

Seagal se više puta susreo s pravnim sustavom i suočio se s optužbama za uznemiravanje od strane bivših kolega, što je izazvalo veliku pometnju. Prva tužba protiv njega podignuta je 1995. godine, a posljednjih je godina zbog istih optužbi često pod lupom novinara. Možda se njegova sklonost mračnijoj naravi može pripisati činjenici da je bio oženjen četiri puta. Njegov prvi brak sklopio je 1974. kada je oženio Miyako Fujitano, Japanku koja je slučajno bila kći njegovog instruktora aikida. Ova zajednica trajala je do 1987. i rezultirala rođenjem dvoje djece: sina po imenu Kentaro, koji je nastavio karijeru u glumi, i kćeri koja je svoju strast pronašla u pisanju. Raspad braka Stevena i Miyako može se pripisati Stevenovoj romantičnoj vezi s manekenkom Kelly LeBrock.

Ova je afera naposljetku dovela do toga da se Steven preselio u Ameriku, ostavivši iza sebe ženu i djecu u Japanu. Tijekom 1984. godine glumac je ušao u brak s kolegicom Adrjean La Rusi. Međutim, ta se zajednica prema zakonu smatrala nevažećom jer još nije dovršio razvod od svoje prve žene. Iste godine, nakon službenog raskida braka s Miyako, izmijenio je zavjete s Kelly, što je rezultiralo rođenjem njihovih dviju kćeri i jednog sina. Nažalost, njihov bračni put prekinut je 1996. godine zbog nepomirljivih razlika. Godine 2009. Steven je ušao u svoj četvrti brak, ujedinivši se s mongolskom glumicom Erdenetiom Betšuk. Zajedno su poželjeli dobrodošlicu sinu po imenu Kunzang u svoje živote.