– Darko Lazić se nakon jako dugo godina vrzmanja, i ludosti, napokon smirio. Oženio se još prošle godine, i može se komotno reći da je postao i porodični čovjek…

Poznati pjevač Darko Lazić i njegova trudna supruga Katarina Lazić s nestrpljenjem iščekuju dolazak kćerkice kojoj su odlučili dati ime Srna. Katarina koja trenutačno živi u Turskoj s djecom Lorenom i Aleksejem, nedavno je na svojim društvenim mrežama podijelila sliku iz Antalye na kojoj pokazuje svoj blistavi izgled u poodmakloj trudnoći. U crnom bikiniju odisala je samopouzdanjem svojim besprijekornim tenom i vitkom figurom. U opisu uz fotografiju, zaigrano je sebe nazvala “mamasita”.

Dok je dobivala brojne komplimente na račun svog zanosnog izgleda, nekoliko žena na društvenim mrežama predložilo joj je da skine piercing na pupku. Darko Lazić je otac Lorene i Alekseja, oboje iz prethodnih veza. Folker je nedavno podijelio reakcije svoje djece kada su saznali da će dobiti brata ili sestru. Lorena, koja se poznaje već duže vrijeme, bila je presretna jer jako voli djecu. S druge strane, Aleksej je bio malo zbunjen i nije u potpunosti shvatio situaciju, ali je izrazio želju da ima brata.

Katarini, koja je u iščekivanju svog prvog djeteta, i Darku, koji već ima sina i kćer, nije bio bitan spol bebe. Njihova primarna briga bila je bebina dobrobit i zdravlje. Među najdražim prijateljima i kumovima, među kojima je i Andreana Čekić, otkrili su spol bebe tijekom druženja u Brestaču, a o tome svjedoči i fotografija koju je Andreana podijelila. U živopisnoj kulisi Lazićeva dvorišta odvijalo se veselo druženje na kojem su se okupili prijatelji i obitelj. Noć je bila ispunjena glazbom uživo, a veselje se povuklo do kasnih sati.

  • Vidljivo je bilo Darkovo oduševljenje kada je dočekao prinovu u obitelji, a oduševljenje su dijelila i njegova djeca iz prijašnjih zajednica, Lorena, kći s Anom Sević, te Aleksej, sin s Marinom Gagić. Dodatni sadržaj uključen. Rođen 13. listopada 1991. u slikovitom selu Brestač, koje se nalazi u općini Pećinci u Srbiji, Darko Lazić je poznati srpski folk pjevač. Njegov uspon do slave počeo je kada je 2009. izašao kao pobjednik u petoj sezoni cijenjenog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”.

Svojom naelektriziranom pojavnošću na pozornici i moćnim vokalnim sposobnostima, bez muke se izdvojio od mnoštva talentiranih pojedinaca u ovom širokom spektru proslavljena predstava. Darko Lazić je od malih nogu pokazivao veliko zanimanje za glazbeno područje. Odgojen u obitelji s jakom glazbenom pozadinom, bio je okružen brojnim talentiranim pjevačima. Kad je ušao u tinejdžerske godine, njegov izniman talent počeo je sjati do izražaja dok je izlazio na pozornicu na raznim lokalnim okupljanjima i proslavama vjenčanja. Prekretnica u njegovoj karijeri dogodila se kada se prijavio na konkurs “Zvezde Granda”.

Darkov trijumf u petoj sezoni osvojio je i publiku i suce, zahvaljujući njegovom izvornom vokalu i snažnim obradama tradicionalnih pjesama. Nakon pobjede, krenuo je na profesionalno putovanje u glazbenoj industriji, brzo se nametnuvši kao jedan od najomiljenijih mladih umjetnika balkanske regije. Poznat po svom burnom privatnom životu, Darko Lazić često je bio u središtu medijske pažnje. Prethodno je bio u braku s pjevačicom Anom Sević, s kojom ima kćer Lorenu.

Nakon razvoda uplovio je u vezu s Marinom Gagić iz koje je dobio sina Alekseja. Trenutno je u sretnom braku s Katarinom Lazić, koja željno iščekuje dolazak kćerke Srne. Darko se kroz život susretao s raznim nedaćama. Godine 2018. doživio je tešku prometnu nesreću koja mu je ozbiljno ugrozila egzistenciju i zahtijevala dugo razdoblje rehabilitacije. Ovaj incident poslužio je kao ključni trenutak, natjeravši ga da se suoči s brojnim zdravstvenim preprekama. Ipak, pokazao je nevjerojatnu otpornost i trijumfalno se vratio u glazbenu industriju.