– Mnoge poznate osobe u posljednje vrije u medije izlaze sa informacijama, kako gube kilograme. To se prije svega odnosi na ženske pjevačice i glumice, koje se trude pred samo ljeto da izgledaju što je moguće bolje…

Otkriven je ključ trijumfalnog puta Snežane Đurišić ka mršavljenju i postizanju besprijekorne građe. Snežana Đurišić kroz svoju blistavu karijeru dosljedno je prepoznata kao jedna od najizuzetnijih pjevačica na našim prostorima. U dobi od 66 godina, graciozno prihvaća svoje dvostruke uloge predane majke dvoje djece i brižne bake, zračeći ljupkošću i profinjenošću. Unatoč njezinoj predanosti održavanju hranjive i uravnotežene prehrane, zahtjevi njezine profesije povremeno je navode da se prepusti iskušenju i prepusti se. Priznaje da, iako obično izbjegava poslastice sa šećerom, postoje trenuci kada si dopusti da uživa u njihovim okusima.

Tijekom svog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama, pjevačica se susrela s primjetnim povećanjem tjelesne težine, a na taj je put krenula zajedno sa svojom kćeri Majom. Tijekom intervjua otvoreno je priznala da je njezina sklonost uživanju savršeno usklađena s enigmatičnim područjem mračne kulture hrane. Obožavana pjevačica otkrila je da im je borba s kilogramima poslužila kao katalizator za oslobađanje unutarnje snage. Uz nepokolebljivu predanost, pridržavali su se prilagođenog režima prehrane tijekom dva mjeseca, što je rezultiralo nevjerojatnim smanjenjem težine od 20 kilograma. U čemu se krila tajna gubitka 20 kilograma Snežane Đurišić?

Kako je Snežana Đurišić postigla tako impresivne rezultate? Na nedavnoj fotografiji koju je snimio Antonio Ahel/ATAImages, Snežana Đurišić pružila je savršenu priliku za one koji traže uspješan plan prehrane. Svoju transformaciju može zahvaliti uključivanju lubenice u svoje dnevne obroke, ukusnog voća koje je sada lako dostupno na lokalnim tržnicama. Ako ste odlučni i predani, slijedeći Snežanin savjet može biti ključ za postizanje vaših ciljeva mršavljenja.

U razdoblju od dva mjeseca Snežana Đurišić, poznata srpska folk pjevačica, ispričala je kako je u režimu ishrane konzumirala isključivo lubenice i sok od njih. Iako je priznala da se njezino putovanje mršavljenja nije pripisalo samo jednom pristupu, naglasila je važnost redovitog treninga i dosljedne rutine vježbanja, upuštajući se u vježbe dva do tri puta tjedno. Snežana, rođena 6. lipnja 1959. u Gornjem Milanovcu, odrasla je u Kraljevu prije nego što se 1971. nastanila u Beogradu. Trenutno živi u Beogradu i nastavlja svoju glazbenu karijeru. Njen repertoar uključuje popularne pjesme poput “Odakle si sele”, “Kiše”, “Srna”, “Pričaj mi, pričaj”, “Kleo se, kleo” i “Zovem se moje”.

Snežana, koja je ranije bila u braku sa Slobodanom Gvozdenovićem, ponosna je majka dvoje djece, Maje i Marka. Njezin glazbeni put započeo je kada je imala samo deset godina, sudjelujući na natjecanju pjevača amatera pod nazivom “Studio 6 ti daje priliku”. Tamo je pokazala svoj talent i izborila prvo mjesto zanosnom izvedbom pjesme Lepe Lukić “Nikad se udati”. Ovo izvanredno postignuće utrlo joj je put da snimi svoj prvi singl album, koji sadrži iskrene pjesme “Baki i deki” i “Mami i tati”. Premotamo dvije godine, a na renomiranom festivalu “Beogradsko proljeće” opčinila je publiku očaravajućom izvedbom “Moja baba je imala sto momaka”.

Osvojivši publiku i cijenjeni žiri, dobila je posebnu priliku pokazati svoj talent uz Zorana Lekovića i druge ugledne kolege na obilježavanju rođendana Josipa Broza Tita u Domu omladine. Predsjednik Jugoslavije, duboko dirnut njezinom nepokolebljivom predanošću pjevačkoj karijeri, smjesta je organizirao preseljenje njezina oca u Beograd, čime je Snežana mogla upisati renomiranu Gimnaziju. U svojoj sjajnoj petogodišnjoj karijeri Snežana je sakupila zadivljujuću kolekciju glazbenih ostvarenja.

  • Njezin se repertoar može pohvaliti impresivnim nizom od 16 pojedinačnih ploča, 23 albuma, četiri kompilacije i 11 singlova. Ne samo da je ostavila traga kao solo umjetnica, već je surađivala sa cijenjenim glazbenicima poput Šabana Šaulića, Halida Bešlića, Šerifa Konjevića, Miroslava Ilića, Jašara Ahmedovskog, Snežane Savić, Zorice Brunclik i mnogih drugih značajnih imena, stvarajući nezaboravne dueti koji će zauvijek odjekivati ​​u srcima obožavatelja.